Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’de genel başkan değişimi şart

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)
MHP’de genel başkan değişimi şart

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan adayı Ümit Özdağ’ın Afyonkarahisar programı, Grand Arı Otel’de 4 Haziran Cumartesi akşamı gerçekleşti.
“MÜCADELEMİZ HUKUK DEVLETİ İÇİN”
MHP Genel Başkan Adayı Ümit Özdağ,  partisinin olağanüstü büyük genel kurul toplantısının  tüzük ve genel başkan değiştirme mücadelesi olmakla sınırlı olmadığını vurguladı.
 MHP’nin olağanüstü büyük kongresinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından engellenmeye çalışıldığını ileri süren Özdağ, “Biz bugün Recep Tayyip Erdoğan’ın saray rejimine karşı Türkiye’de hukuk devletini ve demokrasi mücadelesini veren ve attığımız her adımda Recep Tayyip Erdoğan’ın baskı cihazını gerileten bir mücadelenin neferleri durumundayız. Bundan dolayı da sadece Milliyetçi Hareket Partililer değil bütün Türkiye bizim vermiş olduğumuz bu mücadeleyi ilgiyle sempatiyle izliyor” dedi.
HEDEFLERİ ÖZERKLİK SÜRECİNİ BAŞLATMAK
Genel Başkan adayı Ümit Özdağ, MHP’nin baraj altında kalacağı bir erken seçimle Türkiye’nin başkanlık sistemine götürüleceğini kaydetti. MHP’deki olağanüstü büyük kongre gelişmesinin “oyunu” bozan faktör olduğunu ifade eden Özdağ; “MHP taban ve teşkilatları ile sözkonusu  projenin hayata geçirilmesini engellemektedir. Kurulan oyun MHP’yi baraj altında tutacak şekilde seçime sokmak, kongresini yaptırmamak ve  partimizin baraj altında kaldığı bir seçim sonrası da Türkiye’de başkanlık rejimini kurmaktır. Abdullah Öcalan’la İmralı’da yapılan üzerinde anlaşılan ve Dolmabahçe’de ecdadın sarayında ecdadın kemiklerini sızlatarak ve utanmadan dünyaya ve millete ilan edilen Öcalan’ın kaleme aldığı özerklik sürecini başlatmak” şeklinde konuştu.
“ERKEN SEÇİM
 MHP’YE BAĞLI”
“AKP Sinop milletvekili benim öğrencimdir. Böyle öğrencilerim de var ne yapayım” diyen  Özdağ sözlerine şöyle devam etti: “Öğrencim olan milletvekiline ‘Erken geçen seçim var mı?” diye sordum. O da dedi ki, ‘Valla hocam size bağlı.’ Evet haklılar bize bağlı. Biz kongremizi yapıp yeni yönetimi yeni genel başkanı seçtiğimiz gün başkanlık hayalleri ve İmralı anlaşmalar denizin dibine gömülecek.”
Toplantıda yaklaşık 15 dakika konuşan Ümit Özdağ, teşkilat mensuplarıyla özel konuşmak istediğini ifade ederek, toplantının kalan kısmının basına kapalı olacağını dile getirdi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti