Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’li adaylar Çay’da temaslarda bulundu

MHP’li adaylar Çay’da temaslarda bulundu
MHP'li adaylar Çay'da temaslarda bulundu

MHP Milletvekili Adayları Kemalettin Yılmaz ve Dr. Uygur Temizer Çay İlçesi’nde bir dizi ziyaretler yaparak temaslarda bulundular

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayları Kemalettin Yılmaz ve Dr. Uygur Temizer seçim ziyaretlerini sürdürüyorlar.
Çay İlçesi’nde vatandaşlarla temaslarda bulunan MHP’li Milletvekili adayları ilçenin pazaryerini gezerken çarşı esnafı ile de biraraya geldiler. Ülke genelinde olduğu üzere Çay İlçesi’nde de günlük hayatta yaşanan sıkıntıların arttığına değinen MHP 2. sıra Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz şöyle konuştu: “Çay’da da yaşanan sıkıntılar gün geçtikte artmakta ve ilçemiz sürekli göç vermektedir. İlçemizin içerisinde bulunduğu sıkıntıları gerek TBMM’de gerekse basında birçok kez dile getirerek çözüm aramaya çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. AKP iktidarında görmezden gelinen, kulak tıkanan bunca sıkıntıya karşı Çaylı vatandaşlarımızın tavrı nettir. Söz sırasını MHP’ye vermekte kararlılar.” dedi. MHP 4. sıra Milletvekili Adayı Dr. Uygur Temizer de Çay İlçesi’ne olan vefa borcunu ödeme noktasında her zaman elinden geleni yapacağını dile getirdi. Yılmaz ve Temizer’e ziyaretlerinde; MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Çay ilçe Başkanı Osman Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri, Pazarağaç Belediye Başkanı Adem Bulut, Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül ve partililer eşlik ettiler. (Kocatepe Haber Merkezi)