Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’li adaylardan seçemene sahip çıkın çağrısı

Bu haberin fotoğrafı yok
MHP'li adaylardan seçemene sahip çıkın çağrısı

MHP Milletvekili Adayları Selcen Muratoğlu Karaer ve Ertuğrul Sevim, seçim çalışmaları
kapsamında seçmene memlekete sahip çıkma çağrısında bulundular

Milletçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Selcen Muratoğlu Karaer ve Ertuğrul Sevim ilçe ziyaretlerine devam ediyor.
BAŞLANGIÇ
KOCATEPE’DEN YAPILMIŞTI
MHP Milletvekili Adayları seçim başlangıcını Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Anıtı’nın bulunduğunu 1874 rakımlı Kocatepe’den yapmışlardı. Bu başlangıç sonrası sahaya inen MHP’li Milletvekili Adayları ve teşkilat mensupları seçmen ziyaretlerini, propaganda çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Her gün farklı bir ilçeye giden milletvekili adayları parti seçim beyannamesi başta olmak üzere her konuda seçmeni bilgilendirmek için çalışıyorlar.
KARAER VE SEVİM
BOLVADİN’DE
Her adayın farklı bölgelerde seçim çalışmasını gerçekleştirdiği partide Milletvekili Adaylarından Selcen Muratoğlu Karaer ve Ertuğrul Sevim kendi seçim bölgeleri olan Bolvadin’de vatandaşlarla biraraya geldiler. Bolvadin’de seçim çalışmalarını yürüten iki milletvekili adayı da öncelikle resmi kurumları ziyaret ederek çalışmalarına başladı. Bolvadin Kaymakamı Ayhan Akpay, Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Cumhuriyet Savcısı Sedat Turan’ı ziyaret eden ikiliye Bolvadin MHP İlçe Başkanı Süleyman Toker’de eşlik etti.
SEÇİM VAR OLMA SEÇİMİ
Bolvadin pazarını da ziyaret eden milletvekili adayları pazarcı esnafının kendilerine gösterdiği yoğun ilgiden son derece memnun kaldılar. Selcan Muratoğlu Karaer ve Ertuğrul Sevim seçmene; “Milletvekili olup olmamak önemli değil, bu seçim adayların seçimi de değil, bu seçim memleketimizin var olma seçimidir. Bizlere değil memleketimize sahip çıkalım ve oyumuzu 1 Kasım’da sandığa gittiğimizde ona göre kullanalım.” çağrısında bulundular. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti