Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’li kadınlar evleri dolaşıyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
MHP’li kadınlar evleri dolaşıyor

MHP Merkez İlçe Kadın Kolları Koordinasyon Kurulu Üyeleri Ataköy’de evleri dolaşarak, 7 Haziran seçimlerinde destek istedi

HUZUR İÇİN MHP DİYORUZ
Türkiye’nin kutuplaşmalardan dolayı büyük sıkıntılar yaşadığını söyleyen Merkez İlçe Kadın Koordinatörleri Okşan Ulusoy Efe ve Minire Efe huzur ve barış için MHP’nin tercih edilmesini istedi. Evleri dolaşan MHP’li kadınlar “Türkiye zor bir dönemden geçiyor. Hiç olmadığı kadar kutuplaşan bir ülkede insanlar birbirine düşman gibi bakıyor. Oysa Türkiye herkesi kucaklayacak kadar büyük bir ülkedir. Kutuplaşmanın acil olarak önüne geçilmesi gerekiyor. MHP bu zorlu süreçte halkımızın tamamını kapsayan yegâne partidir” dedi.
Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Merkez İlçe Kadın Koordinatörü Okşan Ulusoy Efe, “Bizler gittiğimiz yerlerde büyük saygı görüyoruz. Çünkü kadınlar bulundukları ortama nezaket, saygı getiriyor. Siyasette bugüne kadar kadınların tam olarak aktif olduğunu söyleyemeyiz. Ancak bugünden itibaren daha fazla yer alınması gerektiğini düşünüyoruz. Halkımızın bize gösterdiği ilgi nedeniyle de teşekkür ediyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti