Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’liler “zafer” yürüyüşü yaptılar – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
MHP'liler "zafer" yürüyüşü yaptılar

MHP Milletvekili adayları, parti teşkilatları ve partiye gönül verenler 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri öncesi “Zafer Yürüyüşü”nde biraraya geldiler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayları, partinin il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer 31 Ekim Cumartesi günü Demiryalayan Türbesi önünden saat 16.00 sularında başlattıkları yürüyüşü Anıtpark önünde tamamladılar.
MHP Milletvekili Adayları; Mehmet Parsak, Kemalettin Yılmaz, Selcen Karaer, Uygur Temizer, Milletvekili ve Belediye Başkanı eski Adayı Fatih Çetinkaya, İl Başkanı Raşit Demirel, Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Kadın Koordinasyon Kurulu üyeleri, gençlik teşkilatı ve Ülkü Ocakları’nın da destek verdiği yürüyüş Demiryalayan Türbesi önünde toplanılması ile başladı. Beşli sıra halinde yürüyüş nimazının alınması ardından başlayan yürüyüş Yeşilyol caddesi üzerinden devam etti. Tekbirler getiren MHP’liler bozkurt işareti ile çevreyi selamladı. MHP Milletvekili adaylarına da yol üzerinde parti sempatizanlarınca alkışlama ve bozkurt işaretli selamlama ile destek verildi. Yeşilyol caddesi üzerinden Anbaryolu’ndan Anıtpark alanına kadar devam eden yürüyüş burada sona erdi. MHP İl Başkanı Raşit Demirel, Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ve Milletvekili adaylarınca seçim yasakları başlamadan yapılan konuşmalarda MHP iktidarına olan ihtiyaç vurgulandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti