Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“MHP’nin yönettiği Türkiye’de bölünme olmaz”

Bu haberin fotoğrafı yok
“MHP’nin yönettiği Türkiye’de bölünme olmaz”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Raşit Demirel, Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarında Türkiye’nin bölünme tehlikesi yaşamayacağını söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Raşit Demirel, ulusal gündemle ilgili açıklama yaptı. Demirel, terör sorununun çözülmesi gerektiğini belirterek, “Terör örgütü ülkemizi kana bulamaktadır. Her gün şehit haberleri geliyor. 7 Haziran’dan bu güne kadar 150’ye yakın şehit verdik. Koalisyon kurmaktan kaçan, eksik olan 18 milletvekilini seçim yenilenmesi ile tamamlamayı planlayan Cumhurbaşkanı ve vesayet altındaki Sayın Davutoğlu, işi yavaştan almaya çalışarak teröre zemin hazırlamışlardır. Amaç, Türk Milleti’ni terörle sindirip AKP’yi tek başına iktidara getirmektir. Dağlıca’da şehitlerimizin kanı henüz kurumadan Cumhurbaşkanı Erdoğan çıktığı canlı yayında, kendisine PKK terörünün neden tırmandığı sorulduğunda, ‘Eğer 400 milletvekilini alabilecek veya bir anayasayı inşa edecek sayıyı bir siyasi parti yakalamış olsaydı, durum bugün çok farklı olurdu. Her şeyden önce Yeni Türkiye adımını atmak için böyle bir şey çok çok iyi olurdu’ cevabını verirken, teröre nasıl bir anlayışla baktığını bize göstermiştir. Erdoğan’ın verdiği bu cevap ne anlama gelmektedir? Türk Milleti AKP’ye 400 milletvekili vermiş olsaydı ve bu 400 milletvekili Anayasayı değiştirmiş olsaydı, PKK terör eylemlerinden vaz mı geçecekti? Bizi yönetenlerin bakış açısı böyle olunca, yüreklere her gün ateş düşmesi de kaçınılmazdır” dedi.
ÜLKENİN REÇETESİ MHP’DİR
MHP’nin 1 Kasım seçimlerinde iktidara talip olduğunu belirten Demirel, “Ülkemiz PKK terörünü aşabilecek güçtedir. MHP, ülkemizde teröre karşı güvenlik güçlerinin koordinesinde etkili sonuç alabilecek bilgi ve cesarete sahiptir. Türkiye’nin PKK’yı aşabilmesi için yetkin, güçlü, kararlı, milli güvenlik konusunda donanımlı Milliyetçi Hareket Partisinin kadrolarına ihtiyaç vardır. MHP’nin yönettiği bir Türkiye, PKK’yı ve bölünme tehdidini ortadan kaldırarak ülkemizin ekonomik kalkınmasına da katkı sağlayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi Türk Milletine sorunun ne olduğunu ve çözümünün de nasıl olduğunu her defasında dürüstçe söylemektedir. MHP’nin haklılığı hemen olmasa bile zaman içerisinde anlaşılmaktadır. MHP ne söylediyse haklı çıkmıştır. Türkiye AKP’den ve terörden kurtulmak için MHP’ye mutlaka şans vermelidir. Ülkenin reçetesi MHP’dir” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)