Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’ye 443 kişi katıldı – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi İl
MHP'ye 443 kişi katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Karagöz, haftalık basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Karagöz, “Burası Milliyetçi Hareket Partisi. Ülkücülerin var olduğu bir parti. Alparslan Türkeş’in bize emanet ettiği bir parti. Binlerce vatan evladı doğarak Ülkücü Hareket’e katılmaya devam ediyor. Bizden ayrılanlar, Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki Ülkücülük’ü beğenmediklerini beyan ederek gittiler. Burası baba evi, baba evine hakaret etmeyin. Dönüp geleceğiniz yer baba evi. Bizi beğenmiyorsunuz, gittiğiniz yerde 9 Işık yasak, Bozkurt işareti yasak. İstifa doğal bir haktır. İstifa edip gidersiniz, ama giderken evinize hakaret etmezsiniz. Dünkü hareket dolayısıyla 443 arkadaşımız partimize resmen üye olmuştur. İstifalara mislinin misliyle cevap vereceğiz. Bu teşkilata Nuh Tufanı kopmadığı sürece kimse zarar veremez” dedi.
MHP’SİZ MECLİS
YARAR GETİRMEZ
Karagöz, MHP’siz bir Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Türkiye’ye yararlı olmayacağını söyledi. Karagöz, “Arkadaşlarımız istifaya davet edildi. İl bazında yapabildikleri bir toplantı. Oradaki toplam sayı 93. Bizim bildiğimiz kadarıyla 41 adet istifa var. Milliyetçi Hareket Partisi’nin resmi rakamı yüzde 13. Hükümet partisine bir şey söyledikleri yok, CHP’ye bir şey söyledikleri yok, tüm konuşmaları Milliyetçi Hareket Partisi üzerine. Biz ilçelerimizde tüm vatandaşlarımızın Milliyetçi Hareket Partisi’ne teveccühen arttığını gördük. MHP’yi barajın altına ittirdiğiniz zaman ne yapacaksınız? MHP’siz bir Meclis mi istiyorsunuz? 15 Temmuz’da MHP olmasaydı, Türkiye ne olurdu, hiç düşündünüz mü? MHP, uyguladığı politikalarla Cumhurbaşkanı’ın torununa Aybüke ismini verdirebilecek kadar milli şuura erdirdi. Teröristle müzakere edilmez mücadele edilir diyen Genel Başkanım teröristle mücadeleye başlattırdı. Seçim Kurulu’ndan isim isim istifa listesini aldık” diye konuştu. >> Murat ARISOY’un Haberi

 

OKUL KIYAFETLERİ ELEŞTİRİSİ
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Karagöz, okul kıyafetlerinin her yıl değişmesini eleştirdi. Karagöz, “Okul kıyafetlerindeki değişiklik, esnaf temin edemedi. Afyon’da her yıl 4-5 esnaf nasıl haberdar oluyorsa okul kıyafetlerini satıyor. Vatandaşımız da esnafımız da bundan mağdur oluyor. Her yıl okulların açılmasından hemen önce neden kıyafetler değiştiriliyor? Veliye ve esnafa neden zorluk çıkarılıyor?” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti