Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Millet Bahçesi’ne Yoğun İlgi

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun hayata geçirdiği Millet Bahçesi, hafta sonu vatandaşların akınına uğradı

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan

Geniş yeşil alanları, masmavi göleti, modern donanımları ve sunduğu sosyal olanaklarla dikkat çeken Millet Bahçesi, her yaştan insanın keyifli vakit geçirdiği bir yer haline geldi.

Çocuk oyun parkları, piknik alanları ile ailelerin hafta sonu tercih ettiği başlıca mekânlardan biri olan Emirdağ Millet Bahçesi, ziyaretçilerine doğayla iç içe bir deneyim sunuyor. Özellikle çocuklar, oyun parklarında eğlenceli anlar yaşarken, yetişkinler Emirdağ manzarasıyla temiz havanın tadını çıkardı.

Millet Bahçesi’ne Yoğun İlgi

Millet Bahçesi’nin, Emirdağlılar tarafından çok sevildiğini söyleyen Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: “Yöneticiliğin en güzel tarafı; yaptığın hizmetin vatandaşlarımız tarafından benimsenmesi, kullanılması ve ilgi gösterilmesidir. Bizim siyasetimiz hizmet siyaseti… Biz bizden sonraki nesillerde eserlerimizle anılmak isteriz, kinimizle değil. Yaptığımız ve henüz yüzde doksanı tamamlanan milletin bahçesine gösterdiğiniz alakaya teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Millet Bahçesi’ne Yoğun İlgi