Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Milletimiz 21 yıldır Karahisar Kalesi gibi arkamızda”

AK Parti Milletvekili İbrahim

AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti hükümetleri olarak bugüne kadar yaptıkları her hizmetin ardında ilk olarak milletin içinden doğmuş bir lider ve onun arkasında, onun sevdasına inanmış bir millet olduğunu belirtti. Yurdunuseven, “21 yıldır her dönemeçte her zorlukta kaya gibi tabiri caizse Afyon Kalesi gibi duran bir millet var” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili ikinci sıra milletvekili adayı İbrahim Yurdunuseven, Organize Sanayi Bölgesi esanfını ziyaret etti milli otomobil TOGG’u değerlendirdi.
“MİLLET LİDERİNİN ARKASINDA
KARAHİSAR KALESİ GİBİ DURUYOR”
Yurdunuseven sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugüne kadar yaptığımız her hizmetin ardında ilk olarak bu milletin içinden doğmuş bir lider ve onun arkasında onun sevdasına inanmış bir millet var. 21 yıldır her dönemeçte her zorlukta kaya gibi tabiri caizse Afyon Kalesi gibi duran bir millet var. Bugün gerçekleştirdiğimiz her ziyarette kapısını çaldığımız her vatandaşın bizleri muhabbetle karşılamasının ardında bir inanmışlık yatıyor. Biz bu inanmışlığa âşık olduk. Bu inanmışlıkla her zorluğun üstesinden gelerek Türkiye Yüzyılı’nın eserlerini meydana getirdik. Afyonkarahisar’lı hemşehrilerimizde bu konuda üzerine ne düşüyorsa yaparak liderinin ve bizlerin arkasında durdu. Ziyaret ettiğimiz Organize Sanayi Bölgesi’nde bir kez daha aynı muhabbetle karşılanarak aynı teveccühü hemşehrilerimizden gördük. Bizim sevdamız var. Bizim milletimizle inandıklarımız var. Bu uğurda da durmadan yorulmadan yürümeye yine milletimizle birlikte devam edeceğiz.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti