Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Taytak: Medya sorunlarının takipçisi olacağım

Milletvekili Taytak: Medya sorunlarının takipçisi olacağım
Milletvekili Taytak: Medya sorunlarının takipçisi olacağım

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve MYK üyesi Mehmet Taytak, Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği yönetimi ve dernek üyelerini ziyaret etti. Ziyarette; MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Ar Güngör, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği yöneticileri Hacı Hakkı Özsoy, Canser Kuzu, Mehmet Abdioğulları, Mehmet Emin Güzbey ve MUammer Türker de hazır bulundu.
Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt, MHP Milletvekili Mehmet Taytak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
MEDYA ŞEHRİN GÖZÜ KULAĞI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, medyanın şehirde milletin sesi, Afyonkarahisarlıların gözü kulağı olduğunu kaydetti. Medyanın sayesinde şehirde sosyal ve ekonomik olayların takip edilebildiğine değinen Taytak, “Bizlerde medya sayesinde Afyonumuzdan bilgiler alıyoruz. Gündeme taşımış olduğumuz Afyon problemleri bu sayede çözülebiliyor. Bu sebepten dolayı özellikle birleşmiş olmanız ayrı bir anlam ifade ediyor. Bu birleşme içerisinde bu işe uzun yıllar emek veren büyüklerimiz ve kardeşlerimiz var. Afyonkarahisar her dönemde basın noktasında kuvvetli bir il olmuştur. Tecrübe ile çalışarak inanmanın karşılığı da bu başarıdır. Biz de MHP olarak sizlerle bu ziyaret vesilesi ile bir araya gelmek istedik. Ev sahipliğiniz için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
MEDYAYA YÖNELİK ÇALIŞMALAR VAR
“Özellikle Mehmet Emin Güzbey de buradalar. Sağ olsun kendisi bize basınla ilgili birçok problemi taşıyor” diyen MHP Afyonkarahisar Milletvekili Taytak şöyle konuştu: Geçtiğimiz günlerde Ankara’da idik. Birlikte TRT Genel Müdürlüğünü ziyaret ettik. Genel Başkanımızı ziyaret ettik. Orada yerel basının problemlerini gündeme taşıdık. İnşallah başından beri söz verdiğim gibi yerel basınla ilgili yapılabilecek ne varsa samimiyetle yanınızda olduğumuzu ifade etmek isterim. Yeter ki basının sıkıntıları giderilsin. Özellikle televizyon kanalı, uydu bağlantısıyla ilgili çok ciddi rakamlar var. Bir çalışma var bir şeyler oldu ama daha karar aşamasına getirilemedi. İnşallah o da takip edilecek. Kurumsal anlamda reklamlarla ilgili sıkıntılar yaşanıyor. Bazı çalışmalarımız olacak. Basınla ilgili arkadaşlarımızla görüştük. Önümüzde ki günlerde problemlerimizi Meclise taşıyacağız inşallah.” >>Burcu Aydın’ın haberi