Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Ve Başkan Atasözleriyle Atıştı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya ile Sandıklı Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Sandıklı Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Çöl, sosyal medya hesapları üzerinden atasözleriyle düelloya tutuştu

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, yerel seçimde AK Parti’den aday gösterilmemesi üzerine, Yeniden Refah Partisi’nden başkan adayı olmuştu. Başkan Çöl’ün konu hakkında yaptığı açıklama hafızalardaki tazeliğini korurken, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, sosyal medya hesabı üzerinden bir Fransız atasözü ile Başkan Çöl’e göndermede bulundu.

 

Milletvekili Özkaya, “Başka milletlerinde güzel atasözleri varmış. Ne kadar çok tanıdık geliyor notuyla, ‘Hırsıza hırsız olduğunu unutturursan sana ahlak dersi verir.’ Fransız atasözü.” paylaşımı ile dikkat çekti.

Milletvekili Ve Başkan Atasözleriyle Atıştı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sandıklı Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Çöl’den de, Milletvekili Özkaya’ya karşılık gecikmedi. Başkan Çöl’de sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, “Aziz Milletimin atasözü. Ne kadar da çok tanıdık geliyor. ‘Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş.’ paylaşımıyla Özkaya’ya göndermede bulundu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti