“Milli Dayanışma Kampanya”sına Afyon Emniyeti’nden büyük destek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “Milli Dayanışma Kampanyası”na Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü personelinden de destek geldi Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü personeli “Milli Dayanışma Kampanya”sına 125 Bin TL’lik bağışla katıldı. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü personeli 125 bin TL’lik bağışını kampanya için açılan hesaba yatırırken, Vali Mustafa Tutulmaz da İl Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “Milli Dayanışma Kampanyası”na Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü personelinden de destek geldi
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü personeli “Milli Dayanışma Kampanya”sına 125 Bin TL’lik bağışla katıldı. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü personeli 125 bin TL’lik bağışını kampanya için açılan hesaba yatırırken, Vali Mustafa Tutulmaz da İl Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür etti.
Bakmadan Geçme

AK Partili Şahin: Şehitlerimizin Hatırası Yol Gösteren Bir Meşaledir

Afyon'da Gurur Töreni: Hayatlara Dokunan İsimlere Başarı Belgesi

2 Yıl Cezası Vardı, Polisten Kaçamadı

Afyonkarahisar Polisi Önce Eğitti Sonra Ödüllendirdi

Bir FETÖ’cü Daha Cezaevi’nde

Afyon’da Ustalara Vefa: Mevlid-i Şerif Okunacak