Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milli Eğitim’den büyük başarı

Afyonkarahisar İl Millî Eğitim

Afyonkarahisar İl Millî Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Ulusal Ajansa yapılan Okul Eğitimi, Yetişkin Eğitimi ve Meslekî Eğitim alanları olmak üzere üç başvurunun daha kabul edildiğini açıkladı. Yalçın, “Türkiye genelinde üç akreditasyona birden hak kazanan 14 ilden biriyiz” dedi

 

Afyonkarahisar İl Millî Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından dün sabah Afyon Lisesi Konferans Salonunda okul ve kurum müdürlerinin katılımıyla Erasmus+ Okul Eğitimi ve Yetişkin Eğitimi akreditasyonu kapsamında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda Konsorsiyum Yetki Belgeleri (Mandate) de imzalandı.
Bilgilendirme toplantısında konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Metin Yalçın, müdürlük olarak Ulusal Ajansa yapılan Okul Eğitimi, Yetişkin Eğitimi ve Meslekî Eğitim alanlarındaki üç başvurunun daha kabul edildiğini kaydetti. Yalçın, “Türkiye genelinde üç akreditasyona birden hak kazanan 14 ilden biriyiz. Bu hem ilimizdeki öğretmenler hem de öğrenciler için büyük bir fırsat. Bundan sonraki işimiz, gittiğimiz ülkelerde ilimizi en iyi şekilde temsil etmek olacak. Konsorsiyuma dâhil olan kurumlarımızı tebrik ederek başarılarının devamını dilerim.” dedi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi