Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Milli Gelir eşit şekilde dağıtılacak”

“Milli Gelir eşit şekilde dağıtılacak”
"Milli Gelir eşit şekilde dağıtılacak"

Karahisar TV’de yayınlanan “Yerel Gündem” programına konuk olan HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç, AK Parti ve Saadet Partisi ile olan farklarını açıkladı. Malkoç, iktidara geldiklerinde milli gelirin eşit bir şekilde halka dağıtılacağını söyledi

HAS Parti İl Teşkilatının düzenlediği yemeğe katılmak üzere ilimize gelen parti Genel Başkan Yardımcısı eski Milletvekili Şeref Malkoç, Karahisar TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Emre’nin hazırlayıp sunduğu ve Kurtuluş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Kocaerkek, Kocatepe Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Burak Aydın ve Anahaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mejnun Sancak’ın katıldığı Yerel Günde programında HAS Parti ile ilgili soruları cevaplandırdı.
HAS Parti’nin Türkiye’nin en genç partisi olduğunu ifade eden Malkoç, Türkiye’nin geniş imkanlarının olduğunu ve iktidara geldiklerinde bu imkanları küresel güçlere değil halkımıza adil ve eşit biçimde dağıtacaklarını söyledi. HAS Partinin önceliğinin milli ve manevi değerlerine sahip insanlarla birlikte Türkiye’yi güçlendirmek olduğunu kaydeden Malkoç, IMF yada Dünya Bankası desteği ile değil, yerel Anadolu sermayesiyle kalkınmak olduğunu ifade etti. Malkoç, HAS Parti’nin Anadolu sermayesini destekleyeceğini sözlerine ekledi. (Kocatepe)