Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Milyonlarca Kubilay’ız” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“Milyonlarca Kubilay’ız”

Türkiye Gençlik Birliği Afyonkarahisar İl Başkanı Tuğba Ünver, 23 Aralık 1930’da şehit edilen Kubilay’ın Cumhuriyet tarihi bakımından çok önemli olduğunu belirtti. Ünver, “Türkiye’nin dört bir yanında milyonlarca Kubilay olarak Cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkacağız” dedi

Türkiye Gençlik Birliği Afyonkarahisar Şubesi üyeleri, 23 Aralık 1930’da Menemen’de şehit edilen asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay’ı anma amacıyla basın açıklaması yaptı, TGB Afyonkarahisar İl Başkanı Tuğba Ünver, “Bizler bugünlerin Kubilayları olarak gerici zihniyetin ve ortaçağ karanlığının karşısında aynı kararlılıkla direneceğiz. Kubilay gibi hazır olduğumuzu, ve tam bağımsız bir Türkiye için sonuna kadar savaşacağımızı, Cumhuriyet üzerinde hain planları olanlara bir kez daha duyuruyoruz” dedi.
EMPERYALİSTLER, HEDEFLERİNE ULAŞAMAYACAK
Ünver, Türkiye üzerinde çeşitli güçlerin planlarının olduğunu hatırlatarak şöyle devam etti:
“Türkiye’yi emperyalist odaklı bölmeye, gericileştirmeye ve köleliğe sürüklemeye çalışanlar, karşılarında o gün acımadan öldürdükleri Kubilay’dan milyonlarcasını bulacaklardır. Cumhuriyet’i ve bağımsız Türkiye’yi savunanlara tuzak kurarak onları Silivri zindanlarına mahkum eden zihniyet, 19 Mayıslar’la, 29 Ekimler’le gençliğin ve halkın o yükselen sesini ve kararlılığını görmüşlerdir. Türkiye Gençlik Birliği, Kubilayların birliğidir.” TGB üyeleri, basın açıklamasının ardından TGB Afyonkarahisar Bürosu’nda Kubilay’ı anma etkinliği düzenledi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti