Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Milyonların hayalleri yıkıldı” – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi
“Milyonların hayalleri yıkıldı”

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, 4’üncü Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerini değerlendirildi. Şenol, “Bu toplu sözleşme 4/B’li, 4/C’li ve diğer sözleşmeli ve vekil personelin sorunlarına bir çare getirmemektedir.Yıllardır yaşanan hak kayıplarının telafisi için hiçbir çözüm sunmamaktadır. Yardımcı hizmetlilerin, ek gösterge mağdurlarının beklentilerine cevap olamamıştır. Aile yardımı, çocuk parası gibi sosyal yanı olmayan topal bir sözleşmeye imza atılmıştır. Mübarek Kurban Bayramı öncesinde bayram ikramiyesi bekleyen milyonların hayalleri yıkılmıştır. Tüm personelin fazla mesai sorunu, nöbet ücretleri, ek ders ücretleri, döner sermaye ödemelerindeki aksaklıklar,ek ödemeler, görevde yükselme, vergi dilimlerindeki adaletsizlik, fiili hizmet zammı,KİT çalışanlarının sorunları gibi yüzlerce sorun unutulmuştur” dedi.
İÇİNİZE SİNMİYORSA NEDEN İMZALIYORSUNUZ?
Şenol, şöyle devam etti:
“Bu sözleşmeyle memurun umutlarını 2020 yılına kadar söndürenler, 20 milyon kişinin de ahını almışlardır.Türkiye nüfusunun dörtte birinin geleceğini çalan bu toplu sözleşmeyi gerçek anlamda sendikacılık yapan, hak mücadelesi veren hiçbir sendika kabul etmez.Bir önceki toplu sözleşmeyi tezahüratlar, alkışlar eşliğinde imzalayanlar; attıkları imzanın defolu olduğunu, imzalarının mürekkebi kurumadan bu toplu sözleşmenin makyajının akacağını bildiklerinden bu imza töreninde ayağa kalkacak takati dahi kendilerinde bulamamışlardır.
Madem ki içinize sinmiyor; o zaman neden imzalıyorsunuz?Bunların varlıklarının temeli olan güce karşı diyet borçları bulunmaktadır. Memurların ve emeklilerin haklarını kişisel ranta çevirenler bir kere daha kendileri adına tarihi bir sözleşmeye imza atmıştır.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti