Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minibüsçülerden muhtarlara kart jesti – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Minibüsçülerden muhtarlara kart jesti

Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda tüm minibüs güzergahlarının durak başkanlarının imza koyduğu protokolle yaklaşık 360 muhtara ücretsiz biniş kartları verildi. Oda Başkanı Mevlüt Ülker, ücretsiz biniş kartlarının muhtarlara hayırlı olmasını diledi

“AMACIMIZ
MUHTARLARIMIZA DESTEK”
Oda da düzenlenen protokol imza ve kart dağıtım töreninin açılış konuşmasını Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Ülker yaptı. Ülker, minibüs durak başkanları ve Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Akagündüz’le yaptıkları görüşmeler sonucu muhtarlara ücretsiz minibüs kartı uygulaması başlatacaklarını söyledi. Ülker; “Minibüs durak başkanlarımız ve Türkiye Muhtarlar Derneği Şube Başkanı Süleyman Akagündüz’le biraraya geldik. Halkımıza hizmet etmek için çalışan, görevleri gereği sık sık yolculuk yapmak zorunda kalan çok değerli muhtarlarımızın yaptığı hizmetlere destek olmak için çalışan, görevleri gereği sık sık yolculuk yapmak zorunda kalan çok değerli muhtarlarımızın yaptığı hizmetlere destek olmak amacıyla şehir içi minibüslerinde ücretsiz yolculuk yapmaları sağlanmıştır. Oda tarafından düzenlenecek olan kimlik kartlarına sahip olan muhtarlarımız, şehir içi minibüslerinden ücretsiz yararlanacaklardır. Uygulamanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
“TARAF DEĞİLİZ OLAMAYIZ”
Türkiye Muhtarlar Derneği Şube Başkanı Süleyman Akagündüz törende yaptığı konuşmada, muhtarların halkın temsilcileri olarak hiçbir şekilde taraf olmadıklarını vurguladı.
Akagündüz, daha önce Turex şirket sahibi Galip Şanlı tarafından mahalle muhtarlarına ücretsiz taşıma kartı verildiğini söyledi. Akagündüz, 4 yıldır toplu taşımacılık yapan Turex şirketi ve Galip Şanlı’ya teşekkür etti. Süleyman Akagündüz şöyle konuştu: “Sayın Şanlı, kendilerini desteklemediğimiz düşüncesiyle bu ücretsiz taşımacılığı geçtiğimiz aylarda iptal ettiler. Bizler muhtarlar olarak halkımıza hizmet veren herkesin yanındayız. Ancak belirttiğim gibi hiçbir şekilde taraf değiliz, olamayız. Birkez daha merkez mahalle muhtarlarımızı 4 yıldır taşıyan Turex’e teşekkürlerimizi sunuyorum. Bugün Şoförler ve Otomobilciler Odası hem köy, hem mahalle muhtarlarına 360 tane şehir içi minibüslerde geçerli olan ücretsiz biniş kartı veriyor. Başta Oda Başkanımız Mevlüt Ülker’e, yönetim kurulu üyelerine, durak başkanlarımıza ve minibüs sahiplerine teşekkür ediyorum.”
“TOPLU TAŞIMACILIKTA KAVGA İSTEMİYORUZ”
Kendilerinin muhtarlar olarak şehir içi taşımacılıkta kavga istemedikleri mesajını veren Türkiye Muhtarlar Derneği Şube Başkanı Süleyman Akagündüz sözlerine şöyle devam etti: “Bizler şehir içi taşımacılıkta kavga istemiyoruz. İlimize hizmet veren tüm toplu taşımacılık mensuplarının huzur içinde bu zor görevlerini yapmalarını istiyoruz. Afyonkarahisar’ın isminin kavga, gürültü ile değil iyi ve güzel olaylarla anılmasını temenni ediyoruz.” Tören protokole imza konulması, ve ücretsiz biniş kartlarının muhtarlara dağıtılması ile sona erdi. (Kocatepe)