Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minik Ellerden Büyük Hizmet

Anaokulu öğrencisi minikler kendi kurdukları turşuları satıp, elde ettikleri geliri SMA hastası çocuğa bağışladılar

Anaokulu öğrencisi minikler kendi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TOKİ Fatma Aliye Hanım Anaokulu’nun Çalışkan Arılar Sınıfı öğrencileri okulda yaptıkları turşuları satarak, topladıkları para ile SMA hastası olan Yusufhan Uğurlu’ya bağış yaptılar.

 

Okulöncesi Öğretmeni Melek Çolak ”Turşu Hikayesini” ve süreci hakkında bilgi verdi. SMA’lı çocukların hayatta kalabilmeleri için çok miktarda paraya ihtiyaç olduğunu ve bu paranın toplanabilmesi için bir farkındalık hareketi başlatmanın önünü açmak istediklerini belirten Melek Çolak, “Minik öğrencilerim ile sınıfımızda yaptığımız turşuları ailelerine satarak topladıkları para ile Yusufhan’a bağış yani yardım edeceğiz dedim. Velilerime de süreç hakkında bilgi verdim. Okul içinde de müdürümden çalışanlara, öğretmen arkadaşlarımdan memurumuza kadar herkes gönüllü şekilde destek vermek istedi ve iyilik hareketimiz ummadığım kadar büyüdü” dedi.


Çocukların bu çalışma ile; turşuları satarak hem küçük yaşta ekonominin nasıl işediğini kavradıklarını, hem de topladıkları parayı SMA’lı bir bebeğin hayat savaşına destek olmak için bağışlayarak paylaşma, yardımlaşma gibi soyut değerleri yaparak yaşayarak öğrenmeyi daha kalıcı hale getirmiş olduklarını belirten Öğretmen Melek Çolak, “Öğrencilerim ile gurur duyuyorum” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti