Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mirlan Bahreyn’e gitti – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig 7.
Mirlan Bahreyn’e gitti

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor’un 10 numarası Mirlan Murzaev Bahreyn’in Al-Ahli kulübüne gitti. Kırgızistan “yntymak” haber sitesinin haberine göre Mirlan Murzaev Bahreyn’de Premier Lig’de mücadele eden ve 6. sırada yer alan Al-Ahli FC ile anlaştı. Mirlan’a ikinci yarı için böyle bir transfer işlemi var mı sorusu soran AFJET Afyonspor teknik heyeti, Mirlan’dan; “Geleceğim, kampa katılacağım, ikinci yarıda sizinle sahaya çıkacağım” demişti.
Sonrasında ise kampa gelmeyen ve rahatsızlık bahaneleri anlatan Mirlan’ı sosyal medyada yayınlanan bir haber ele verdi. Kırgızistan’da yayın yapan “yntymak” haber sitesinde yayınlanan haberin Türkçeleştirilmiş hali şu şekilde:
“Futbolcunun, Manama şehri takımıyla bu sezonun sonuna kadar anlaşması var. Murzaev ‘Al-Ahli’ kulübüne Türkiye Dördüncü Lig’den AFJET Afyonspor’dan geçti. Futbolcu bu zamana kadar Türkiye’de 11 maç oynadı ve 6 gol attı. Al-Ahli bu yıl Bahreyn üst Lig’de oynayacak. Şuan şampiyonlukta 6. sırada duruyor. Hatırlatalım Bahreyn’in şampiyonluğunda bir tane Kırgızistan futbolcusu daha var. Azamat Baymatov şuan ‘Sitra’ takımında forma giyiyor.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti