Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mısırlıoğlu’ndan iktidara yaylım ateşi

İYİ Parti İl Başkanı

İYİ Parti İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu, kavşak çalışması için Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür ederek, çalışmanın trafiği rahatlatmasını umduğunu söyledi. Belediye şirketi Yüntaş A.Ş.’nin Dallas dizisini aratmadığını ve şehirde saltanat yaşandığını, inşaat ruhsatlarında bazı kişilere iltimasyapıdığını ileri süren Mısırlıoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan’ın Afjet Afyonspor yönetimine 7 bin TL maaşla çalıştırılması ayıbının AK Parti’ye yeteceğini ifade etti

 

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu, dün öğlen partide basın toplantısı düzenledi.
“AFYON’DA SALTANAT YAŞANIYOR YÜNTAŞ DALLAS’I ARATMIYOR”
Muhammed Mısırlıoğlu, trafik kazasında hayatını kaybeden dört Taşoluk’lu merhuma Allah’tan rahmet dileyerek, 5 Aralık 2021 Pazar günü Sivas deplasmanında 3-0 mağlup iken 4-3 galip gelerek yüz güldüren Afjet Afyonspor’u kutladı. Diğer siyasi partilerin basın toplantıları aracılığıyla Afyonkarahisar Belediyesi üzerinden Sayıştay raporları ile ilgili açıklamalar yapıldığını söyleyen Mısırlıoğlu, “Ben aynı konulara değinerek tekrara düşmek istemiyorum. Afyonkarahisar Belediyesi neresinden tutarsanız elinizde kalıyor, şaşırmış vaziyetteler. Aynı şekilde Afyon Belediyesinin uhdesinde olan YÜNTAŞ şirketi de Dallas dizilerini aratmayacak şekilde gündeme geldi. Allah akıl fikir versin. Zannederim kendilerini iktidar sarhoşluğunda kaybettiler. Afyonkarahisar’da tam bir saltanat yaşanmaktadır. Şehrin bir kısmı yoksullukla, sefaletle mücadele etmektedir, kendilerine hizmet götürülmemektedir. Afyon’un arka mahallelerine gittiğinizde kenar mahallelerinde gezdiğinizde gerçekten içler acısı durumlar görülüyor. Sokakların görünümü evlerin dökülen hali ve insanlarımızın çaresizlikleri ortadadır. Bu hal bizim iktidar temsilcileri tarafından ne hikmetse fulu bir şekilde görülmektedir.” dedi.
“7 BİN TL MAAŞLA GENÇLİK KOLLARI BAŞKANINI ÇALIŞTIRMA AYIBI ONLARA YETER”
“Afyon Afjetsporumuzun başarılarıyla gurur duyarken kulubümeze Adalet ve Kalkınma Partisi İl Gençlik Kolları Başkanının yönetici olarak atanması ayrıca bir fiyaskodur.” diyen Mısırlıoğlu, “Gençlik Kolları Başkanı’nın Afyon Afjetspor’a yönetici olarak atanması bir skandalın açığa çıkmasıdır. Yöneticilik adı altında AK Partinin Gençlik Kolları Başkanlığı yapan kişiye 7 bin TL gibi bir maaşla Afyon Afjetspor üstüne yüklenerek siyaset yapması kolaylaştırılmıştır. Bu karar işsiz, güçsüz, asgari ücretle bile iş bulamayan gençlerin umutsuz gezdiği bir dönemde kendi Gençlik Kolları Başkanlarını Şuhut’tan alıp Afyon’a, burada kazanamadığı parayı acaba nereden kazandırırız düşüncesiyle şimdide getirip Afyon Afjetspor’u bulmuşlar. 7 bin TL maaşla bu arkadaşı yönetim kurulu üyesi olarak çalıştırıyorlar. Bu ayıp onlara yeter. Afyonkarahisar’da bu kadar işsiz, güçsüz genç dururkan bunların böylesi cambazlıklarını izlemekten hicap duyar hale geldik.” diye konuştu.
“KİMLER HIZLI BİÇİMDE İNŞAAT RUHSATI ALABİLİYOR?”
1926 yılına ait bir gazete kupürünü paylaşan Mısırlıoğlu şöyle konuştu: “1926 yılına ait gazete kupürü elime geçti. 1926 yılında tarihte Kurtuluş Savaşından yeni çıkılmasına rağmen ekonominin giderek düzelmesi ile tüm ununu, buğdayını, yiyeceğini kendisi üreten Türkiye’de ekmek fiyatlarına indirim yapılmış. Bu savaştan çıkmış bir Cumhuriyetin kendi kendine yetebildiğini ifade eden bir haberdir. Belediye hizmetlerinde kimlere iltimaslar yapıldığını biz biliyoruz. Bunları buradan açıklamak istemiyorum. Buradan Belediye Başkanını ve yönetimini uyarıyorum. Afyonkarahisar Belediyesi’nde kişiye özel bazı iltimaslar geçildiği; projelerin ruhsat aşamasında bazı isimler hızlı bir biçimde ruhsat alırken; bazı vatandaşların aylarca ruhsat alımı için bekletildiği söylentilerini duyuyoruz. Bunlar doğrumu açıklayın.”
“AFYON ÖZEL İDARESİNİN OKUL İHALESİNE KATILAN OLMADI”
Türkiye’nin en önemli istihdam kaynaklarından birinin inşaat olduğunu vurgulayan Mısırlıoğlu şunları söyledi: “Hükümetin yanlış ekonomi politikaları yüzünden de inşaat maliyetleri gerek dolar ile birlikte; gerek de küresel enflasyon sebebi ile günden güne artmaktadır. Haliyle geç kalınan her inşaat hem istihdam gecikmesine; hem de vatandaşların ciddi ekonomik kaybına yol açmaktadır. Bu söylenti doğru mudur? Önceki gün İl Özel İdaresince bir okul yapım ihalesi yapıldı. Bu ulusal ve yerel basında duyuruldu. Ancak hiçbir firma bu ihaleye talip olmadı. Çünkü artık kimse maliyeti tutturamıyor. İhaleyi alsa bile ekonominin düştüğü durum nedeniyle zarar edeceğini biliyor. İş almak demek batmak anlamına geliyor. Ülkeyi getirdiğiniz durum ortadadır.”
“BELEDİYE’DE Kİ ÜLKÜCÜLERİ İŞTEN ÇIKARAN BAŞKANA DİYECEĞİNİZ YOK”
MHP’ye sert eleştirilerde bulunan Mısırlıoğlu şunları kaydetti: “Sizin kefiliniz olduğunu söyleyen küçük ortağınız Genel Başkanımıza ve partimize sataşmaktan geri durmuyor. Kendisinin kirli mazisini bir anda unutuyor. Küçük ortak fotoğraflarda görüldüğü gibi HDP ile kol kola. Hafızalarımızda yer eden bu görüntüler milletimiz tarafından unutulmayacaktır. Bizlere ülkücülükten, milliyetçilikten dem vuranların kirli, mazisi budur. Kimse kusura bakmasın, önce kendileri aynaya baksınlar. İYİ Parti’yi terör örgütü temsilcileri ile yan yana göremezsiniz, yan yana getirmek sizin haddiniz değil. Fotograf karesinde görülenler, Sayın Meral Akşener değil Devlet Bahçeli’nin kendisidir. Ülkücüleri kandırmayın, ülkücülerin aklıyla alay etmeyin. Ahmet Türk’ü hapishaneden çıkarmak Sayın Bahçeli’nin fikridir. Kendisini hasta ölecek diye hapisten çıkardınız, aynı Ahmet Türk bir yıl sekiz ay sonra yapılan seçimde aday oldu ve görevden aldığınız Belediye Başkanlığını kazandı. Ahmet Türk’ü Meral Akşener mi çıkardı? Afyon Belediyesinde çalışan ülkücüleri işten çıkaran Belediye Başkanına diyeceğiniz yok. İYİ Partililere İP diyecek kadar küçülüyorsunuz. Sizin vekilleriniz önce Afyon’a gelecek Afyon’a neler kazandırıyorlar onları anlatacak.”
“BAŞKANA KAVŞAK ÇALIŞMASI NEDENİYLE TEŞÜKKÜR EDİYORUM”
Muhammed Mısırlıoğlu sözlerini şöyle tamamladı: “Güneş balçıkla sıvanmaz, güneşin olduğu yerde ampule gerek yoktur. Karayolları alt geçidinin açılışı yapıldı, trafiği rahatlatır umarım. Sayın Belediye Başkanına kavşak çalışması nedeniyle teşekkür ediyorum. Biz yapılan güzel çalışmaları takdir edecek kadar erdemli bir partiyiz. İktidara yürüyoruz, İYİ Parti yapılan anketlerde Afyonkarahisar’da birinci partidir. Hedefimiz olan yüzde elli oyu Afyonkarahisar’da alacağız inşallah.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi