Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mısırlıoğlu’ndan iktidara yaylım ateşi

İYİ Parti İl Başkanı

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan’ı sert
bir dille eleştirdi

 

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu dün öğlen partide basın toplantısı düzenledi.
“RAYLI SİSTEMDEN
BİRİLERİ Mİ ZARAR GÖRECEK?”
Muhammet Mısırlıoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in seçim vaatleri arasında olan “AFRAY Projesi”nin TCDD 7. Bölge Müdürü ile görüşülerek sondaj ve etüt çalışmalarının tamamlandığının Belediye’nin resmi sitesinde yayınlandığını söyledi. Mısırlıoğlu, “AFRAY Projesi ile ilgili iş bölümünün yapıldığı, istasyonların Belediye tarafından yapılacağı diğer aksamların TCDD tarafından gerçekleşeceği halka müjde olarak verilmişti. Son yapılan Belediye Meclis toplantısında raylı sistemden vazgeçildiği, Afyon yollarının buna uygun olmadığı açıklandı. Çok yakınımızda komşu il Eskişehir’deki raylı sistem nasıl yapıldı? Hamam yolu, Doktorlar Caddesi ve diğer yollar bizim Kurtuluş Caddesinden daha mı geniş? Yıllardır Eskişehir de raylı sistem çalışırken bizler hala müjdelerle mi günü kurtaracağız? Ya da raylı sistemden birileri zarar görecek diye mi vazgeçiliyor. AFRAY Proje ihalesinin yapıldığını, alan firmanın sunum yaptığını, bir taşla iki kuş vurulduğunu ve AFRAY’ın hızlı trenle entegre olacağının müjdesini veren Sayın Zeybek, bu müjde nereye buharlaşıp gitti mi?” dedi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in seçim vaadi olan eski Bağ-Kur binasının mekanik asansörlü otopark yapımını soran Mısırlıoğlu, “Sözkonusu yerin satın alındığı ve yap işlet devret modeli ile otopark yapılacağı vaadi ne zaman yerine getirilecek? Sıkışan trafik sorunu ne zaman çözülecek.” ifadelerine yer verdi.
“İSMET ATİLA KÜLTÜR MERKEZİNE NE OLDU?”
Mısırlıoğlu, 2016 yılının Eylül ayında Mehmet Zeybek tarafından yapılan açıklamada Maliye, Tarım ve Köy İşleri eski Bakanı İsmet Atila’nın adının verileceği Kültür Merkezi projesinin hayata geçmediğini de belirtti. Mısırlıoğlu, “Belediye Başkanı Mehmet Zeybek yaptığı açıklamada bu projenin hayata geçirileceğini söylemişti. Projenin açıklanmasından bugüne 5 yıl geçmesi ve Mehmet Zeybek’in Belediye Başkanı olmasından 2 yıl geçmiş olmasına rağmen hiç bir adım atılmadı. Bu projenin ne aşamada olduğu ve ne zaman başlayıp, ne zaman biteceği bilinmemekte ve halkımız tarafından merak edilmektedir.” diye konuştu.
“İDDİAMLA İLGİLİ AÇIKLAMAYI SONRA YAPACAĞIM”
“Geçen hafta yapmış olduğumuz basın toplantısında AK Parti’nin çaycısının bile aşı olduğu ile ilgili aldığımız duyumları paylaşmıştım.” diyen Mısırlıoğlu, “Bu açıklamanın ardından AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay bir açıklama yaparak, bu bilgiyi veren sağlık memurunun ismini açıklamamızı istedi. Bu konu hakkında açıklama yapacaktım fakat basın toplantısına girerken AK Parti İl Başkanı Sayın Hüseyin Ceylan Uluçay’ın Kovid-19 testinin pozitif olduğunu basından öğrendim. Bu nedenle kendisine geçmiş olsun diyorum ayrıca açıklamamı daha sonra yapacağım.” şeklinde konuştu.
“AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI
BU SORULARI CEVAPLANDIRSIN”
Muhammet Mısırlıoğlu, İYİ Parti İl Başkanlığı olarak yaptıkları açıklamalara karşı AK Parti Gençlik Kollarından yapılan karşı açıklamada, “Sizin yalanlarınıza cevap vermeye çalışmaktan halkımıza hizmet edemiyoruz.” sözlerine atıfta bulundu. Mısırlıoğlu şöyle konuştu: “AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanına soruyoruz; Batırılan ekonomi, kaybolan 128 milyar dolar, çökertilen tarım, genç, işsizler, atanamayan öğretmenler, emeklilikte yaşa takılanlar, pandemi ölümleri, labaleb kongreler ve bunların hepsinin üzerine pudra şekeri ile uğraşan gençler. Bizi yalancılıkla suçlayan Gençlik Kolları Başkanı önce bu gerçeklere cevap versin.”
“AFYON BELEDİYESİ’NDE
KAÇ ABUZİTTİN VAR?”
İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, AK Parti tarafından muhalefete karşı açıklamalarda sahte isimle hakaret ve küfür içeren yorumlar yapan Abuzittin Kerkenezin IP numarasının Afyonkarahisar Belediyesi’nden çıktığı iddialarını sordu. Mısırlıoğlu şunları kaydetti: “AK Parti’nin yönettiği Büyükşehir Belediyelerinde bankamatik memurlarının olduğunu ve bunların görevlerinin sosyal medyada muhalif kişilere saldırı yapma görevi verildiği sonradan ortaya çıkartıldı. Belediye’de ki görevlerine son verildi. Şimdi ilimizde böyle bir çalışmanın olduğunu yine ispatlı olarak haber sitesinde okuduk. Buradan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e soruyoruz. Afyonkarahisar Belediyesinde böyle bir yapılanma var mı? Bu Abuzittin Kerkenez’in kim olduğunu buldunuz mu? Bulduysanız ne gibi işlem yapacaksınız? Veya iş akdini sonlandıracak mısınız? Bunun gibi kaç tane Abuzittin vardır.”
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti