Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MSÜ Sınavı Ne Zaman? Saat Kaçta?

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (MSÜ), 3 Mart 2024 Pazar günü yarın saat 10.15’te başlayacak.

Milli Savunma Üniversitesi Askeri

MSÜ SINAVINA SAAT KAÇTA GİRİLİR?
Öğrenci Seçme Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan açıklamaya göre, MSÜ sınavı yarın saat 10.15’te başlayacak ve adayların saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacağı bildirildi. Bununla beraber MSÜ sınavının kaç dakika süreceği de duyuruldu.
MSÜ SINAVI KAÇ DAKİKA SÜRÜYOR?
MSÜ sınavında adaylara soruları yanıtlaması için toplam 165 dakika cevaplama süresi verilecek. Süre bitiminde cevap anahtarları ve kitapçıklar toplanacak. Sınavın bitimiyle 2024 MSÜ sınavı soruları ve cevap anahtarı yayınlanacak. Cevaplama işlemini erken tamamlamış olsalar bile, adaylar sınavın ilk 90 dakikası ve son 15 dakikası içinde sınav salonundan dışarı çıkarılmayacak.
MSÜ GİREBİLMEK İÇİN KAÇ NET GEREKİR?
MSÜ sınavında toplam 75 net yapan aday; Sayısaldan 355, Sözelden 391 ve Eşit Ağırlıktan 380 puan alırken, toplam 66 net yapan aday ise Sayısaldan 334, Sözelden 376 ve Eşit Ağırlıktan 353 puan almaktadır. MSÜ 2022 Erkek öğrenciler için Kara ve Deniz Harp Okulu sayısal puan türü 277,078 puan ile kapattı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti