Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müdür Sünnetci, Avrupa’dan Dönen Öğrencileri Kabul Etti

Eurodesk Temas Noktası aracılığıyla Avrupa’ya giden gençler yurda döndükten sonra İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünneti ile biraraya geldiler.

Eurodesk Temas Noktası aracılığıyla

Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi Eurodesk Temas Noktası aracılığıyla Gençlik Değişimi Programı kapsamında Avrupa’ya giden gençler İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’yi makamında ziyaret ettiler. Ziyarette; İl bazında Eurodesk Temas Noktası olarak yetkilendirilmiş olan ilk ve tek Halk Eğitim Merkezi olan Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Semra Güzbey ve Eurodesk İrtibat Sorumlusu Ayşe Tortop’ta yer aldılar.

Eurodesk, gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında bilgi sağlayan Avrupa Bilgi Ağı. Eurodesk Türkiye Temas Noktaları, TC. Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği Başkanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından, gençlere ve gençlere hizmet edenlere Avrupa Fırsatları hakkında bilgi vermekle yetkilendirilmiş kuruluşlar arasında bulunuyor. 35 Avrupa ülkesinde faaliyette bulunan Eurodesk Bilgi Ağı, Türkiye’de de Türk Ulusal Ajansı bünyesinde 106 Temas Noktası ile faaliyetlerini sürdürüyor. Eurodesk Temas Noktası aracılığıyla Gençlik Değişimi Programı, Avrupa Dayanışma Programı(EVS) ve Discover EU ile Romanya, İspanya, Slovakya, İtalya, Polonya gibi Avrupa’nın çeşitli ülkelerine giden gençlerden bazıları İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’yi ziyaret etti. Ziyarette idareci ve sorumlulardan bilgi alan Miraç Sünnetci, öğrencilerle sohbet ederek öğrencilerin deneyimlerini dinledi. Ziyaret, Sünnetci’nin idareci ve öğrencileri tebrik edip hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

Müdür Sünnetci, Avrupa’dan Dönen Öğrencileri Kabul Etti

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti