Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müge Anlı İle Tatlı Sert Stüdyosu Nerede?

Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosu nerede? Sorusu bugün internette ne çok araştırılanlar listesinde yer aldı. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosu nerede? Detayları haberimizde…

Müge Anlı ile Tatlı

Türkiye’de en çok izlenen sabah programlarının arasında yer alan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programı stüdyosunun nerede olduğu en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosu nerede? Sizler için araştırdık…

 

MÜGE ANLI KİMDİR?

Arnavut kökenli olan Müge Anlı Yüzbaşıoğlu 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Televizyon hayatına ilk olarak Top Secret programıyla Kanal 6’da başlayan Müge Anlı magazin sunuculuğuna Kanal D ve atv gibi kanallarda devam etmiştir. 2006-2008 yılları arasında magazinci Şenay Düdek ve Pakize Suda ile Kanal D’de Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır. Uzun yıllar Vatan Gazetesi’nin magazin müdürlüğünü üstlenen Müge Anlı, 2008 yılında Dobra Dobra’daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp sunuculuğa geçmiştir.  Atv’de yayımlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başlayan Müge Anlı,  Tatlı Sert’in programının dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin’in yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı ATV’de sunmuştur. Şuanda yine ATV’de her gün yayımlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programının sunuculuğunu yapmaktadır. Müge Anlı Yüzbaşıoğlu, 1999 yılında gazeteci Burhan Akdağ ile evlenmiş 2008 yılında boşanmıştır.  Bu evlilikten bir kızı olan Anlı, 25 Haziran 2022 tarihinde İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenmiştir.

MÜGE ANLI STÜDYOSU NEREDE?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, her gün saat 10:00’da yayaımlanmaktadır. İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde Yenibosna Merkez de bulunan Atv Stüdyoları’nda çekilmekte olan stüdyo tam olarak 30.000 metrekarelik bir alan asahiptir.

MÜGE ANLI PROGRAMINA SEYİRCİ OLARAK NASIL GİDİLİR

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına seyirci olarak katılmak öncelikle başvuru yapmanız gerekmektedir. resmi web sitesinden üzerinden başvuru formunu doldurduktan sonra, başvuruların değerlendirilmesi sonucunda, uygun görülürseniz sizlere SMS veya e-posta yoluyla bilgilendirip programa seyirci olarak katılabilirsiniz.