Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müge Anlı’dan Afyonkarahisar’a övgü

Çok izlenen programında Afyonkarahisar

Çok izlenen programında Afyonkarahisar ve lezzetlerinden övgüyle söz eden ATV’nin program yapımcısı Müge Anlı, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e de teşekkür etti

 

Afyonkarahisar Belediyesi Lezzetin, Termalin ve Zafer’in başkenti olan Gastronomi şehri Afyonkarahisar’ın yöresel lezzetlerini tanıtmaya ve duyurmaya devam ediyor. Belediye ekipleri Türkiye’nin başarılı sunucusu ve deneyimli yapımcısı Müge Anlı ve ekibine dünyaca ünlü Afyon Lokumu ikram etti. Ekranların çok izlenen program yapımcılarından Müge Anlı, canlı yayında Afyonkarahisar’ın lezzetleri ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’ten övgüyle söz ederek ikramlarından dolayı teşekkür etti.
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Müge Anlı’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti. Zeybek Başkan “Türkiye’nin başarılı sunucusu ve deneyimli yapımcısı Müge Anlı hanımefendiye ve ekibine dünyaca ünlü Afyon Lokumu ikram ettik. Kendisi sağ olsun büyük bir incelik ve nezaketle canlı yayında güzel şehrimizden bahsetti. Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz adına afiyet bal şeker olsun diyorum. “Müge Anlı ile Tatlı Sert” ekibini kadim şehrimiz Afyonkarahisar’da ağırlamaktan onur ve gurur duyarız” dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Müge Anlı’ya gönderdiği mektupta şu ifadelere yer verdi;
Sayın Müge Anlı
Öncelikle sizi, Ege’nin incisi, termalin, zaferin, tarihin ve lezzetin başkenti kadim şehrimiz Afyonkarahisar’dan en içten duygularımızla selamlıyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Lokum, kaymak, sucuk, haşhaş gibi bilinen meşhur lezzetlerinin yanı sıra 600’e yakın yöresel yemek çeşitliliği ile tam bir gastronomi cenneti olan Afyonkarahisar, 31 Ekim 2019 tarihinde gastronomi alanında UNESCO’nun Yaratıcı Şehirler Ağı’na dâhil oldu. Gaziantep ve Hatay’ın ardından ülkemizin üçüncü Unesco Gastronomi Şehri olan Afyonkarahisar artık; termal, sağlık, kongre ve doğa turizminden sonra gastronomi turizmine de kapı araladı ve tescilli mutfağını tüm dünyaya duyurmaya başladı.
Sizin de özellikle Afyon Lokumumuzu çok sevdiğinizi, yayınlarınız sırasında bir süredir duyuyor ve çok mutlu oluyoruz.Bu vesileyle ilk etapta tatmanız için gönderdiğimiz, içerisinde başta Afyon Lokumu olmak üzere, şehrimizin seçkin markalarının ürettiği yöresel lezzetlerimizi inşallah bir gün Afyonkarahisar’da birlikte tatmayı umut ediyor, size ve ekibinize sağlık ve afiyetler diliyorum” dedi.