Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mühsürler, merkez ilçeye aday

İYİ Parti Kurucu Üyesi

İYİ Parti Kurucu Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Mühsürler, merkez ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı. Mühsürler, “Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla, genciyle, kadınıyla, erkeğiyle, çoğulcu, katılımcı, demokratik ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile İYİ Partimizin genelde ve yerelde iktidarına katkı
sunmak amacıyla Merkez İlçe Başkanlığına adayım” dedi

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığında bir basın toplantısı düzenleyen Selahattin Mühsürler, Merkez İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı. Mühsürler, kendini tanıtarak, adaylık gerekçelerini anlattı.
“SEÇİMLERE GÜÇLÜ YÖNETİMLERLE GİDECEĞİZ”
Mehmet Mühsürler İYİ Parti’nin kuruluşundan bu güne çeşitli görevlerde bulunduğunu belirtti. Mühsürler, “İYİ Partimizin, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde kurulmasının ardından, partimizin ilimizde de kurulması ile birlikte, tüm seçilmiş ve atanmış il yönetim kurullarında yer aldım. İl Başkan Yardımcılıkları yaptım, milletvekili adayı oldum ve halen de İl Yönetim Kurulu üyesiyim. Bana layık görülen tüm görevlerde var gücümle çalıştım. Bundan sonra da aynı özveri ile var gücümle çalışacağıma da söz veriyorum. İYİ’ler hareketinin bir ferdi olarak, hep istedim ki; İnsanlarımız daha iyi yaşasın, yaşam standartları yükselsin, derdi olanların, dertlerine derman olabilelim. Onun içindir ki, bugüne kadar çeşitli kademelerinde görev aldığım partimizin bana layık görülen her kademesinde bir nefer olarak çalışmaya devam edeceğim. Partimizin, önümüzdeki genel seçimlerde ve hemen akabinde yaşanacak yerel seçimlerde birinci parti olması için çalışıyoruz. Genel Başkanımızın kararı ile ülke genelinde olağan kongre süreci başlatıldı. Bu da seçimlere en iyi ve en güçlü yönetimler ile gideceğimiz anlamına geliyor.” dedi.
“İKTİDARA KATKI SUNMAK İÇİN MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYIM”
“Seçimlerde birinci parti olabilmemiz için güçlü bir yönetime ve güçlü bir ekibe ihtiyaç olduğunu en iyi bilenlerden biriyim.” diyen Mühsürler, “Bu yüzden; Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla, genciyle, kadınıyla, erkeğiyle, çoğulcu, katılımcı, demokratik ve şeffaf bir yönetim anlayışındayım. İYİ Partimizin genelde ve yerelde iktidarına katkı sunmak amacıyla Merkez İlçe Başkanlığına adayım. Oluşturacak güçlü yönetim kadrosu ile hem genel seçimlerde hem de yerel seçimlerde İYİ Partiyi birinci parti yapmak için günün 24 saati çalışmaya hazır olduklarını ifade eden Mühsürler; “Ülkemizde, 20 yıldır yanlış yapılan veya yapılamayan her konuda muhalefeti suçlayan bir iktidar partisi var. Milletimiz artık iktidar partisinin bu davranışlarını inandırıcı bulmuyor ve partimize olan teveccühleri her geçen gün artıyor. Bize teveccüh gösteren, bizim kapımıza gelen insanlarımıza kucak açmak, onların dertleriyle dertlenmek ve onların sıkıntılarına çözüm bulma konusunda yardımcı olmak için artık biz varız, biz buradayız diyebilmektir gayemiz.” diye konuştu.
“İYİ PARTİ BİR KADIN HAREKETİDİR”
İYİ Parti’nin Meral Akşener’in genel başkanlığında bir kadın hareketi olarak yola çıktığını belirten Mühsürler şunları söyledi: “Partimiz, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in başkanlığında ‘Bir kadın hareketi’ olarak yola çıktı ve bugün kadınlarımızın en güvendiği parti olarak yoluna devam ediyor. Yaşanan ekonomik sıkıntıları en çok hisseden kadınlarımız oldu. Çünkü mutfağında kaynamayan tencerenin acısı, yüreğinde kaynar duruma geldi. İnşallah, kadınlarımızın bize olan güveniyle, mutfaklarını, evlerinde en mutlu oldukları alana çevireceğiz.”
“SAĞDUYULU BİR DELEGE SEÇİMİ YAPTIK”
Mühsürler sözlerini şöyle sürdürdü: “Geçtiğimiz günlerde sağduyulu bir şekilde merkez ilçemizin delegelerini seçtik. Bu delegelerin hepsinin ayrı bir değer taşıdığına inanıyorum. Bu delege kardeşlerimizin her birinin, Merkez İlçe Başkanlığı yapabilecek kapasitede insanlar olduğuna eminim. Delegelerimizin de teveccühleri ile Merkez İlçe Başkanlığına aday oldum. Bu yolda bana ve ekibime güvenerek destekleyecek olan tüm delegelerimize şimdiden ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu yolda tüm partili kardeşlerimizle kol kola, omuz omuza yürüyeceğimden de kimsenin kuşkusu olmasın. Merkez İlçe Başkanlığına aday olmaya karar vermeden önce, bu yolun ne kadar emek isteyen, ne kadar meşakkatli bir yol olduğunu biliyordum. Bunun yanı sıra, İYİ Partimizin Merkez ilçede en yüksek oyu alması için gece gündüz çalışmak gerektiğini de biliyorum. Ailemden, işimden, arkadaşlarımdan hatta sağlığımdan dahi feragat etmem gerekeceğini de biliyorum. Ama şunu da çok iyi biliyorum ki; Bu millet, bu meşakkatli yolda, Genel Başkanımız Meral Akşener’i ve bizleri asla yalnız bırakmayacaktır.”
“HZ. ÖMER’İN YOLUNDA ATATÜRK’ÜN İZİNDEYİM”
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığını kazanması halinde herkese adaletli davranacağını söyleyen Mühsürler şöyle konuştu: “Sözlerimi sonlandırmadan önce; burada bir söz vermek istiyorum ve katılan tüm arkadaşlarımdan da bu sözü almak istiyorum. ‘Hz. Ömer’in adaletli yolunda, Atatürk’ün izinde milletin iyiliği ve refahı, Türkiye’nin demokrasi ve özgürlüğü için İYİ çalışacağıma söz veriyorum. Hem de İYİ insan sözü.’ Sizde söz veriyor musunuz arkadaşlar? Hiç merak etmeyin; Adaletle özgürleşen, liyakatle eşitlenen, sevgiyle güçlenen, güçlü, zengin ve mutlu Türkiye’yi, el ele, kol kola, hep birlikte inşa etmemize az kaldı.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti