Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Muhtarlar gözümüz kulağımız”

“Muhtarlar gözümüz kulağımız”

Muhtarlarla bir araya gelen Vali Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar’da sıkıntısı olan hiçbir köy ve mahalle kalmamasının temel prensibi olduğunu belirterek, “Muhtarlar gözümüz kulağımız” dedi

 

Hafta sonunu muhtarlara ayıran Vali Gökmen Çiçek, merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarları ile ilçe köylerden gelen muhtarlarla bir araya gelerek, muhtarların istek ve taleplerini dinledi. Pandemi süreci nedeniyle gruplar halinde muhtarları kabul eden Vali Çiçek, muhtarların kendisine ilettiği talep ve sıkıntıları dinleyerek sorunlara çözümler üretti.
“VATANDAŞLARIMIZA SİZLER
ARACILIĞI İLE ULAŞIYORUZ”
19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan Vali Gökmen Çiçek, muhtarların devlet ile vatandaş arasında bir elçi olduğunu ve çok önemli bir görevi üstlendiğini hatırlattı. Devletin son dönemde muhtarlara önemli haklar getirdiğini ve muhtarlık görevinin daha da önem kazandığını söyleyen Vali Çiçek, “Bizler her zaman vatandaş için varız. Sizler bulunduğunuz köy ve mahallerde bizlerin gözü kulağısınız. En yakın mahalleden en uzak köyümüze kadar vatandaşlarımıza sizler aracılığıyla ulaşıyoruz. Sizlerde kamu görevi yaptığınızı, vatandaşlar için hizmetkâr olduğunuzu unutmayın. Bu şehir de sıkıntısı olan hiçbir köy ve mahalle kalmaması bizim temel prensibimiz. Sizlerde her türlü sıkıntınızı mutlaka bana ulaştırın. El ele vererek daha yaşanabilir ve vatandaşların daha da mutlu olduğu bir Afyonkarahisar için birlikte çalışalım.” dedi.
Vali Gökmen Çiçek muhtarlara tek tek söz vererek hem mahalle ve köyler hakkında bilgiler aldı hem de yaşanan sıkıntıları ve vatandaşların taleplerini dinledi.
Toplantıda Vali Yardımcıları Nurullah Kayah, Dr. Mehmet Boztepe ve Mehmet Keklik hazır bulundu.
>> Kocatepe Haber Merkezi