Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhtarlar siyasileri ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Muhtarlar siyasileri ziyaret etti

Yakın zamanda seçimli genel kurul toplantıları yapılan AK Parti ve MHP İl Başkanlarına Türkiye Muhtarlar Derneği üyelerince hayırlı olsun ziyaretleri yapıldı

Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Akagündüz ve beraberindeki dernek üyesi muhtarlar AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ve MHP İl Başkanı Aziz Aslan’ı seçimli genel kurul sonrası ziyaret ederek iyi dileklerini ilettiler.
İLK ZİYARET MHP’YE
Türkiye Muhtarlar Derneği üyesi muhtarlar ilk ziyaretlerini Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan’ yaptılar. MHP İl Başkanı Aziz Aslan, muhtarlar derneği üyelerinin yaptıkları ziyaretten büyük onur ve şeref duyduğunu söyledi. Muhtarlık müessesenin son derece önemli olduğu düşüncesini aktaran MHP İl Başkanı Aziz Aslan; “Muhtarların bundan önceki görev dönemlerimizde olduğu gibi bundan sonrada muhtarlarımızın problemlerinde hep yanlarında olacağımızı hem partim hemde şahsım adına ifade etmek istiyorum. Bu ülkenin hepimizin olduğunu, ülke meselelerini medeni ilişkiler içerisinde fikri, zikri her ne olursa olsun bütün vatandaşlarımızla görüşmemiz gerektiği düşüncesiyle kanaat önderleri konumunda olan muhtarlarımızlada daha sık bir araya gelip Afyonumuzun meseleleri başta olmak üzere diğer tüm meseleleri istişare etmenin gerekli olduğunu düşünüyorum.” dedi. Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Akagündüz, MHP’nin yeni seçilen İl Başkanı Aziz Aslan’a görevinde başarılar diledi. Dernek üyesi muhtarlarla birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını kaydeden Akagündüz, muhtarlara eskiden beri verilen desteğin verilmesini beklediklerini belirtti. Muhtarların sorunların çözümü ve ihtiyaçların giderilmesinde köprü vazifesi gördüklerini kaydeden Akagündüz, verilen desteklerin devamı beklediklerini sözlerine ekledi.
“BİZ SİZLERDEN MEMNUNUZ”
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Mehmet Zeybek’i de ziyaret eden Türkiye Muhtarlar Derneği üyeleri çeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Dernek Başkanı Süleyman Akagündüz, yakın zamanda yapılan kongrede tekrar göreve seçilen Zeybek’e başarılar diledi. Muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Zeybek, muhtarların mahallelerde, köylerde, kendilerinin de mevcut görevleri doğrultusunda el ve gönül birliğiyle hareket edeceklerini belirtti. Afyonkarahisar için yapılması gereken herşeyi el birliğiyle yapacaklarından söz eden Zeybek, muhtarlardan hiç şikayetçi olmadıklarını dile getirdi. Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Akagündüz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’dan çok memnun olduklarını belirtti. Akagündüz şöyle konuştu: “Sayın Belediye Başkanımız yanında çalışan insanların kendisi kadar özverili olamadıklarını görüyoruz. İnsanlarımıza özellikle muhtarlarımıza karşı Belediye Başkanımız gibi değiller. Bunları şikayet amacıyla değil yaşadıklarımız aktarıyorum.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti