Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Muhtarlarımız Gözümüz, Kulağımız Olacaklar”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Gazi Mahallesi ve Nazmi Saatçi Mahallesi muhtarları ile biraraya geldi. Yağcı, “Göreve seçildiğimiz zaman muhtarlarımız mahallelerde gözümüz, kulağımız olacak.” dedi.

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı’ya ziyaretlerinde; Yerel Yönetimlerden Sorumlu yöneticiler, il yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken, İl Genel Meclisi hem de Belediye Meclisi Üye adayları eşlik ettiler.

Ziyaretler sırasında konuşan Başkan Adayı Yağcı, şunları kaydetti: “Muhtarlarımız demokrasinin olmazsa olmaz unsurlarıdır. Yerel yönetimlerin etkili bir şekilde çalışabilmesi için muhtarlarımız büyük bir önem taşımaktadır. Afyonkarahisar’ı, sivil toplum kuruluşları ve muhtarların katkılarıyla birlikte yönetmeye hazırız. Temel değerlerimiz aynı; vatan, millet ve milletimizin geleceği derdiyle her zaman aynı yerde, aynı noktada buluşuruz.  Muhtarlarla sürekli iletişim içinde olarak, mahalle sorunlarına duyarlı ve çözümler geliştiren bir yerel yönetim anlayışıyla hizmet verme niyetindeyiz. Muhtarlarımızı mahallelerin gözü ve kulağı olarak görüyoruz. Göreve seçildiğimiz zamanda yine muhtarlarımız mahallelerde gözümüz, kulağımız olacak.”