Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mülkiye Müfettişleri, Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti

Mülkiye Müfettişleri, Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti
Mülkiye Müfettişleri, Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti

Mülkiye Müfettişlerinin mesleki konularda bilgilerini artırmak, modern sevk ve idare çalışmalarında daha başarılı olmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen Mülkiye Müfettişleri İnceleme-Araştırma Çalışma Programı için Afyonkarahisar’a gelen Mülkiye Müfettişleri ilk olarak Kocatepe Atatürk Anıtına çelenkler sundular. Mülkiye Müfettişleri daha sonra Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı Sadık Altınkaynak öncülüğünde Vali Balkanlıoğlu’na bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.
Ziyarete; İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı Sadık Altınkaynak, Başkan Yardımcıları Cumhur Çilesiz, Hamdi Metin, Mehmet Ergenoğlu, İstanbul Grup Başkanı Ayhan Altın, İzmir Grup başkanı Mehmet Çelik, Ankara Grup başkanı Muhittin Aliz katıldılar.
Ziyaretten duyduğu onur ve mutluluğu dile getiren Vali İrfan Balkanlıoğlu, misa-firlerine ‘hoşgeldiniz’ diyerek, Afyonkarahisar ile ilgili bilgiler aktardı. Ziyaretin kendisi açısından büyük bir onur kaynağı olduğunu söyleyen Vali Balkanlıoğlu; “Meslektaşlarımı, büyüklerimi Afyonkarahisar’da görmekten çok mutluyum. Hepiniz hoş geldiniz. Mülkiye Teftiş Kurulu 2011 yılı İnceleme-Araştırma çalışmaları programı için Afyonkarahisar’ı seçtiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi. Vali misafirlerine İlimizi tanıtıcı CD, kitap, brüşor ve üzerinde Atatürk’ün Kocatepe’ye çıkarken ki figürünü yansına şilt hediye etti.
Ziyaret sırasında karşılıklı bilgi alış ve-rişinde bulunuldu. (Kocatepe)