Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Münevvere’den 2 başarı daha

Çekya’da devam eden Down

Çekya’da devam eden Down Sendromlular Dünya Şampiyonası yarışlarda ilk günü bir gümüş, bir bronz madalya alan milli sporcu Münevvere Yılmaz, 1500 metre koşuda Dünya ikinciliği, Gülle Atma kategorisinde de Dünya üçüncülüğü elde etti

 

Kariyerinde birçok ulusal ve uluslararası organizasyonda dereceleri bulunan Down Sendromlu Milli Sporcu Münevvere Yılmaz, Çekya’da düzenlenen Down Sendromlular Dünya Şampiyonası’nda katıldığı 4 branşta 4 madalya birden kazandı. Şampiyonanın ilk gününde 1500 metre yürüyüş kategorisinde ikinci olarak gümüş madalya, 800 metre koşusunda ise üçüncü olan Münevvere Yılmaz, ikinci gün yarışlarında da 2 kez daha podyuma çıktı. İkinci gün müsabakalarında 1500 metre koşuda Dünya ikincisi olan Münevvere Yılmaz Gülle Atma kategorisinde ise Dünya üçüncüsü oldu.
Münevvere yaptığı açıklamada, “Çek Cumhuriyetinde devam eden Down Sendromlular Dünya Şampiyonası yarışlarda ilk günümde Şükürler olsun Allah’ıma 1500 metre yürüyüşte Dünya ikinciliği ve 800 metre koşuda Dünya üçüncülüğü elde ettim. İkinci gün yarışlarında ise 1500 metre koşuda Dünya İkinciliği, Gülle atmada ise Dünya üçüncüsü oldum. Ülkeme 4 madalya birden kazandırdığım için çok mutluyum.” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti