Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Münevvere’ye resepsiyonda büyük ilgi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Münevvere'ye resepsiyonda büyük ilgi

Afyonkarahisarlı milli sporcu Münevvere Yılmaz, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Çankaya Köşkü’nde verilen resepsiyona katıldı. Münevvere Yılmaz, resepsiyonda Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Hayrünnisa Gül’ün ilgi odağı oldu

Afyonkarahisarlı özel sporcu Münevvere Yılmaz, geçen yaz Roma’da düzenlenen Özel Sporcular Atletizm Şampiyonası’nda gülle atma dalında Avrupa Şampiyonu olmuştu. Yılmaz, çok sayıda Türkiye derecesini de elinde bulunduruyordu. Münevvere Yılmaz, annesi Hanife Yılmaz’la birlikte Cumhurbaşkanlığı’nca verilen resepsiyona katıldı. Münevvere Yılmaz ve annesi Hanife Yılmaz, Çankaya Köşkü’nde verilen resepsiyonda Abdullah Gül’le birebir görüşme fırsatı buldu. Resepsiyona katılanlar da Münevvere Yılmaz’la yakından ilgilendi. Cumhurbaşkanı Gül, eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte davetlilerle tek tek tokalaştı ve resepsiyon sırasında konuklarıyla sohbet etti.
SİYASİLERİ DE GÖRDÜ
Resepsiyona, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan yardımcıları Beşir Atalay ve Bekir Bozdağ ile bazı bakanlar, ayrıca Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, kuvvet komutanları ve TSK’yı temsilen çeşitli rütbelerden askerler ve eşleri katıldı. 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın eşi Semra Özal’ın da, eşinin vefatından sonra 1993 yılından beri ilk defa katıldığı resepsiyonda iş, sanat, spor, basın camiası ve çeşitli kesimlerden bir çok davetli yer aldı. Cumhurbaşkanı Gül Cumhuriyet’in 90. yıl dönümünün kutlanıldığını kaydederek, “Önce herkese teşekkür ediyorum, bütün gelenlere. 90 yıl her ne kadar milletlerin hayatında çok büyük bir dönem değildir ama yine de tabii ki bir asra yaklaşıyor deyince önemli bir kesit. 90 yıl içerisinde de çok şeyler oldu” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti