Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Münevvere’ye Suat Kılıç’tan özel ilgi

Münevvere’ye Suat Kılıç’tan özel ilgi
Münevvere'ye Suat Kılıç'tan özel ilgi

Afyonkarahisarlı milli sporcu ve Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atlerizm Antrenörü Oğuz Özavar, dün Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ı makamında ziyaret ettiler

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Portekiz’de yapılan Down Sendromlular Dünya Atletizm Şampiyonası’nda 2 gümüş, 1 bronz madalya kazanan milli takım sporcularını makamında kabul etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yeni hizmet binasına Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından tahsis edilen limuzinle gelen milli takım sporcuları ve yöneticilerini sıcak bir şekilde karşılayan Bakan Kılıç, “Bu çocuklar bizim gözümüzün nuru. Sevgimiz katıksız ve yürekten” dedi. Ziyarette Afyonkarahisarlı milli sporcu ve Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atlerizm Antrenörü ve milli takım antrenörü Oğuz Özavar da yer aldı. Sporcu ve yöneticilerin tek tek elini sıkan ve onlarla sohbet eden Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, elde edilen başarının kendisini son derece mutlu ettiğini söyledi.
ONLAR GÖZÜMÜZÜN NURU
Türkiye’de özel çocukların sevgisinde Başbakan’ın payının çok büyük olduğunu ve özel çocukların Başbakan’ın sürekli kapsama alanında bulunduğunu ifade eden Bakan Suat Kılıç, “Bu teşvik özel çocuklarımızın başarılı olmasını sağladı. Onlar bizim için rol model pozisyonunda.” ifadelerini kullandı. Güne özel çocuklarla başlamanın kendisini son derece mutlu ettiğini dile getiren Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, “Bu çocuklarımızın dünya şampiyonası gibi çok önemli bir organizasyonda ülkemiz adına madalya kazanmaları bizleri çok mutlu etti. Özel çocuklarımızın Avrupa, dünya arenasında sürekli madalyalar getirmesi, gelecek açısından bizleri daha çok umutlandırıyor. Ayşegül Tahtakale’nin Londra Paralimpik Oyunları’na gitme başarısı ise bu alanda zirve yaptığımızın bir göstergesi” diye konuştu.
HEDİYE VERDİ
Kabul törenin ardından sporculara hediyeler veren Bakan Suat Kılıç, sporcu ve yöneticileri kapıya kadar yolcu ederek, “Sizlerin buraya gelmesi beni çok mutlu etti. Önümüzdeki organizasyonlarda daha büyük başarılar bekliyorum” diyerek kafileyi yolcu etti. Bakan Suat Kılıç’ın kabulüne Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanvekili Feridun Özdeş, Federasyon Genel Koordinatörü Cahit Yavuz, Genel Sekreter Özkan Eminoğlu, yönetici Ahmet Yıldırım, Milli Takım Antrenörü Oğuz Özavar, Atletizm Koordinatörü Güven Karakuş, Federasyon Basın Danışmanı Erdal Şen ile Federasyon Dış İlişkiler Sorumlusu Eren Yıldırım katıldı. (Kocatepe)