Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Murat Göğebakan Filmi Ne Zaman Çıkacak

Murat Göğebakan Kalbim Yaralı vizyona girdi mi? Kalbim Yaralı konusu ne?

Murat Göğebakan Kalbim Yaralı

Murat Göğebakan’ın hayat hikayesi beyaz perdeye taşındı. İnternet kullanıcıları bu soruların cevaplarını arıyorlar. 2014 yılında hayatını kaybeden ünlü müzisyen Murat Göğebakan’ın hayat hikayesini anlatan film için gala gösterimi düzenlendi.

murat göğebakan filmi ne zaman çıkacak

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı filmi için sanatçının hayranları tarafından aramalar hız kazandı. Peki, Murat Göğebakan filmi ne zaman vizyona giriyor? Murat Göğebakan Kalbim Yaralı vizyonda mı?
Murat Göğebakan filmi ne zaman çıkacak? Murat Göğebakan Kalbim Yaralı vizyona girdi mi? Kalbim Yaralı konusu ne?

MURAT GÖĞEBAKAN KALBİM YARALI NE ZAMAN VİZYONDA?
“Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı” filmi 8 Aralık 2023 Cuma günü yani bugün vizyona girecek. Dram Biyografi türündeki filmin süresi 120 dakika. Ali Ayyıldız’ın yönetmenliğinde çekilen filmin senaryosunu Sezgin Irmak ile Lütfi Albayrak kaleme aldı.

Anadolu rock müzisyeni Murat Göğebakan’ın yaşam öyküsünü konu edinen “Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı” filminin gala gösterimi de gerçekleştirildi. Arama motorlarında hem sinemaseverler hem de ünlü sanatçının hayranlarının film araştırmaları devam ediyor. Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı ile ilgili aramalar hız kazandı. Filmin gala gösterimi dün gerçekleştirildi. Peki, Murat Göğebakan filmi ne zaman vizyona giriyor? Filmde Murat Göğebakan’ı kim oynuyor, diğer oyuncuları kim? Filmde Burak Sevinç, Hande Soral, Tuvana Türkay, Feride Çetin, Necmi Yapıcı, Merve Kansu ve Levent Tülek rol aldı.

MURAT GÖĞEBAKAN KİMDİR?
9 Ekim 1968’de Adana’da doğan Murat Göğebakan, İlk, orta ve lise öğrenimini Adana’da tamamlayıp, 1986’da Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı’na girdi. Üniversite eğitiminden sonra Çukurova Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak görev yapan Murat Göğebakan, bu yıllarda dergah eğitimi alan, gitar dersleri verdi. 1995’e kadar Adana’da kalan Murat Göğebakan’ın ilk evliliğinden Bülent isminde bir çocuğu oldu. 1994 yılında ilk eşinden ayrılan Göğebakan, 2000 yılında Sema Bekmez’le evlendi. Yaklaşık on yıl süren bu evlilik 2010 yılında son bulurken, Murat Göğebakan, albüm çalışmaları için geldiği İstanbul’da 1996’da “Ben Sana Aşık Oldum” adlı albümünü çıkardı ve büyük ilgi gördü. Murat Göğebakan, daha sonra “Sen Rahatına Bak”, “Tek Suçum Seni Sevmekmiş” ve “Merhaba” isimli albümlerini çıkardı.

Sanatçı, 2002’de piyasaya sunduğu “Ayyüzlüm” adlı albümüyle MÜYAP’ın “En Çok Satan Albüm Ödülleri”ne layık görüldü. Murat Göğebakan, daha sonra çıkardığı “Yaralı” ve “Sana Olan Aşkım Şahit” isimli albümleriyle başarısını devam ettirdi. “Hasan’dan Olma Hatice’den Doğma Murat Göğebakan” adlı bir kitap da yayımlayan Göğebakan, 2010’da kan kanserine yakalandı. Uzun süre kanser (lösemi) tedavisi gören Göğebakan; 24 Temmuz 2014 tarihinde rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede 31 Temmuz 2014 tarihinde vefat etti. Murat Göğebakan, cenazesi Fatih Camii’nde kılınan namazdan sonra Adana’nın Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı’na defnedildi.