Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Murat Yıldırım İlk Eşinden Neden Ayrıldı?

Oyuncu ve sunucu Murat Yıldırım’ın, kendisi gibi oyuncu olan ilk eşi Burçin Terzioğlu’ndan neden ayrıldığı merak ediliyor.

Oyuncu ve sunucu Murat

Murat Yıldırım, hatırlanacağı üzere 2015 yılında İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi’nin kararınca “uyuşturucu kullanmak” suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırılmış “örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak” suçundan beraat etmiş, mahkeme, hapis cezasının bir yıldan daha az olması nedeniyle cezayı erteleme yönünde karar almıştı.

ÇEŞİTLİ DİZİ VE FİLMLERDE ROL ALDI

Tiyatro ve müziğe ilgi duyan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları’na (YÜO) katıldı ve 3 yıl amatör olarak tiyatroda oynadı. YÜO’daki arkadaşları aracılığıyla televizyon dünyasına giren Yıldırım’ın televizyondaki ilk dizisi 2003 yılında yayımlanan Ölümsüz Aşk’tır. Bu dizide küçük bir rol alan Yıldırım, 2004 yılında yayımlanan Bütün Çocuklarım dizisinde “Mesut” karakterini canlandırdı. Murat Yıldırım, oyunculuğa aynı yıl yayımlanmaya başlayan Büyük Yalan dizisi ile devam etti. 2006-2007 ilk uzun çalışması olan Fırtına dizisinde başrol oynayarak ün kazandı. Aynı yıl sinemada Altın Portakal ödülüne aday olan Araf filmi ile ilk kez başrol oynadı. Başrolünü paylaştığı Tuba Büyüküstün ile Asi dizisinde “Demir” karakterini oynadı. 2010-2011 yılları arasında yayımlanan Aşk ve Ceza adlı dizi için anlaşma imzalayan Yıldırım, dizide başrolü oynadı. 2012’de Suskunlar dizisinde Ecevit karakterini canlandırdı. 2016 yılında Meryem Uzerli ile birlikte Gecenin Kraliçesi dizisinde başrol oynayan Yıldırım, 2015-2016 yıllarında Kocan Kadar Konuş film serisinde başrol oynadı. Yıldırım, TRT 1’de yayımlanan Teşkilat adlı dizide Ömer Atmaca karakterini canlandırıyor.

YILDIRIM İLK EŞİNDEN NİYE BOŞANDI?

Murat Yıldırım, ilk eşi Burçin Terzioğlu’ndan neden boşandığı hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Burçin Hanım da (Burçin Terzioğlu) hayata bakış açısı anlamında hiçbir zaman beni üzmemiştir. Benim de onu çok üzdüğüme inanmıyorum. Ama benim beklentilerimle onun beklentileri farklı olabiliyor. Özel hayatımı kimseyle konuşmam. Anneme, babama bile ayrılacağımızı son bir aya kadar söylemedim. Çok saygılı bir şekilde ayrıldık. Hâlâ bir şey olduğu zaman konuşuruz.”