Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MÜSİAD Çay’ın yatırım potansiyelini değerlendirdi

Haftalık toplantısını Çay ilçesinde

Haftalık toplantısını Çay ilçesinde yapan MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri ilçenin yatırım potansiyelini değerlendirdi

 

Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Afyokarahisar Şube Başkanı Ercan İşlek ve yönetim kurulu üyeleri Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı’yı ziyaret etti. Ziyarette Çay ilçesinin yatırım potansiyelleri değerlendirildi.
MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ercan İşlek ve yönetim kurulu üyeleri Çay ileçsinde haftalık olağan toplantılarını gerçekleştirdi. Toplantıya Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı’da katıldı.
Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı’yı da ziyaret eden iş insanları ilçenin yatırım potansiyeli hakkında görüş alışverişinde bulundular. Ercan İşlek, misafirperverliğinden dolayı Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı’ya teşekkür etti. İşlek, “İlkini Emirdağ Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu ve iş insanları ile yaptığımız toplantılarımızın ikincini Çay ilçemizde gerçekleştirdik. Toplantılarımızda MÜSİAD olarak ilçelerimizin yatırım potansiyellerini, ekonomik durumunu görüşüyoruz. Afyon MÜSİAD ve genel merkez olarak herzaman iş insanları, sanayici ve esnaflarımızın yanındayız. Şehrimizi dinlemeye bu güzel memleketimize katkı sunmaya devam edeceğiz.” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi