Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MYO öğrencilerinden huzurevi ziyareti – Kocatepe Gazetesi

MYO öğrencilerinden huzurevi ziyareti – Kocatepe Gazetesi
MYO öğrencilerinden huzurevi ziyareti

Dinar Kredi ve Yurtlar Kurumu öğrencileri, Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Dinar Buhurcular Huzur Evi’nde ikamet eden yaşlı vatandaşlarla bir araya geldi

Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Mustafa Asan, Müdür Yardımcıları Nazım Yıldırım ve Sultan Taylan ile birlikte altı öğrenci, huzurevi ziyaretinde bulundu. Yaşlı vatandaşlarla sohbet eden yönetici ve öğrenciler, daha sonra ellerindeki çiçekleri huzurevi sakinlerine dağıttılar.
Huzurevinde haftanın önemini belirten bir konuşma yapan Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Mustafa Asan, “Yaşlılar Haftası nedeniyle sizlerin gönlünü almak için buraya geldik. Yaşlılarımız dün ile bugün arasındaki köprüdür. Öz değerlerimizi yarınlara taşıyan yaşlılarımıza saygımız ve sevgimiz daima sonsuz olacaktır” dedi.
Kredi Yurtlar Kurumu öğrencisi Esra Çaylak ise, yaşlılar ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Yaşlı vatandaşlarla yapılan sohbetin ardından Buhurcular Huzurevi sakinlerinden Şakir Büyükbudak, sazıyla davetlilere mini bir halk müziği konseri sundu. (Kocatepe)