Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

NG Afyon’da Ramazan ve Babalar Günü çok özel

NG Afyon, Ramazan ayında
NG Afyon'da Ramazan ve Babalar Günü çok özel

NG Afyon, Ramazan ayında konuklarını ruh ve bedenlerini dinlendirebilecekleri “içsel” bir yolculuğa çıkarıyor. 16-19 Haziran tarihleri arasında NG Afyon’da konaklayanlar, otelin benzersiz hizmetlerini deneyimlerken, ramazana özel değerleri yaşama şansı yakalayacaklar.    
16-19 Haziran tarihlerini kapsayan 3 gecelik konaklama paketinde; tasavvuf yazarı Hayat Nur Artıran ile sohbetten, semazen gösterisine, otelin doktor ve diyetisyeni ile ramazanda sağlıklı beslenme üzerine sohbetten, ramazan ayının vazgeçilmez eğlencesi Hacivat–Karagöz gösterisine ve fasıla kadar  zengin bir program yer alacak. Ayrıca misafirler, tarihi Ulucamii ve Mevlevihane’yi de bu özel program dahilinde gezme fırsatı bulacak.
Ayrıca ramazan ayı boyunca, her akşam fasılın da yer aldığı konaklama paketleri: çift kişilik odada yarım pansiyon (dileyenler için iftar ve sahur) kişi başı 149,5 lira, 3 gecelik paketler ise çift kişilik odada kişi başı 425 liradan başlayan fiyatlarıyla konuklarını bekliyor.
BABALAR GÜNÜ’NE ÖZEL FIRSAT
NG Afyon, Babalar Günü’ne özel sunduğu paketle hem dinlenmeye hem de tarihi ve doğayı keşfe davet ediyor.
19 Haziran Pazar günü giriş olmak üzere bir gece iki kişi yarım pansiyon konaklamanın yanında bir adet klasik masaj ya da bir adet kese köpük terapisi içeren paket  319 liradan babalara sunuluyor.
Termal konseptini lüksle harmanlayan NG Afyon, termal suların şifalı etkisiyle misafirlerine bedensel ve ruhsal olarak yenilenme fırsatı sunuyor. Aliva Spa’da  uzman terapistler tarafından uygulanan, farklı spa kültürlerine ait masaj terapileri de benzersiz bir deneyim yaşatıyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

 

 

YAZ TATİLİ İÇİN NG SAPANCA

 

NG Sapanca, çocuklara birey olarak davranmayı ilke edinmiş bir otel. Onlara yaz tatili için birbirinden eğlenceli ve öğretici aktiviteler sunarak yüzlerini güldürüyor.
Çocukların keyifli vakit geçirmeleri için her şeyi düşünen otel, özenle hazırladığı lezzetli mönüleri, birbirinden eğlenceli ve öğretici oyunlarıyla unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatıyor. Aileler ayrıca, havuzda vakit geçirerek ve Sapanca çevresinde yapacakları uzun yürüyüşlerle de doğayı keşfetmenin tadını çıkarıyor.  
Miniklerin kalbini çalan Sincap Kulüp, uzman gözetmenler eşliğinde düzenlediği; maske yapımı, yap boz yarışması, jenga turnuvası, pizza – kurabiye yapımı, çizgi sinema seyri gibi faaliyetlerle küçük tatilcilere unutulmaz dakikalar yaşatıyor. Su keyfi yaşamak isteyen çocuklar için ise, kaydıraklı çocuk havuzu, keyif dolu bir tatilin kapılarını aralıyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti