Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

NG Afyon’dan sanata tam destek

Afyonkarahisar’ın önemli kültür değerlerinden
NG Afyon'dan sanata tam destek

Afyonkarahisar’ın önemli kültür değerlerinden biri olan festival, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ile, 1–7 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek. NG Afyon Hotel, konaklama sponsorluğunun yanı sıra, festival boyunca akşam konserlerine de ev sahipliği yapacak.  
Caz Müzik Festivali’ne katılmak isteyenler konser biletleri ve NG Hotels Afyon davetiyelerini ücretsiz olarak temin edilebilecek.
ÖNEMLİ AŞAMA KAYDEDİLDİ
Bundan onbir yıl önce Türkiye’den müzisyen, eleştirmen, basın mensubu ve sanatçıların 2005 Prag Open Caz Festivali’ne katılmalarıyla başlayan Prag-Afyonkarahisar şehirleri arasındaki dostluk bu yıl da gelişerek devam ediyor. Afyonkarahisar Caz Festivali inisiyatifiyle başlatılmış olan sivil sanat hareketi, Klasik Müzik Festivali ile daha da perçinlenirken Praglı önemli müzisyenlerin aktif katılımlarıyla farklı bir ivme kazandı. 11 yıldır düzenlenen organizasyon ile birlikte Festival’in temel hedefleri arasında bulunan kültürler arası diyalogda önemli bir aşama kaydedildi.
MÜZİK ŞÖLENİ YAŞANACAK
Josefina Zampova Band, Vlado Miklas Band, Kemal Günüç Band, A.B.B Kent Orkestrası ve Josefina Zampova & Deniz Özerman, MUS 461, Skeptemistic ve Jiri Simek Band, NG Afyon’da vereceği konserlerle misafirlere müzik şöleni yaşatacak.
Sanat yönetmenliğini Hüseyin Başkadem’in üstlendiği, alanında ünlü ve yetenekli isimlerin katılım gösterdiği organizasyonda, konserlerin yanı sıra müzik söyleşileri de gerçekleşecek. Cemal Ünlü, Mehmet Beşer, Jan Jakubec, David Herzig, gibi isimlerin de katılım göstereceği festivale her sene olduğu gibi bu sene de büyük katılım bekleniyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti