Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

NG Hotels’de sömestr keyfi… – Kocatepe Gazetesi

NG Hotels’de sömestr keyfi… – Kocatepe Gazetesi
NG Hotels’de sömestr keyfi…

Doğadan gelen termal mucizesini lüks ve konfor ile buluşturarak eşsiz bir deneyim sunan NG Afyon ve yeşilin her tonuyla çevrelenen benzersiz konumu, sağlık ve iyi yaşam alanındaki uzmanlığıyla tatil tutkunlarının vazgeçilmez adresi olan NG Sapanca sömestr tatiline özel sunduğu eğlenceli ve eğitici etkinlikleriyle çocuklara ve ailelerine unutamayacakları bir tatil vadediyor. Çocukların heyecanla beklediği sömestr tatilini, sunduğu hizmetlerle unutulmaz kılan NG Sapanca ve NG Afyon, özellikle hem dinlenmek hem de gün boyunca eğlenmek isteyen çocuklu ailelerin tercihi oluyor.Sincap kulüp, mini disko ve oyun salonunda minikler, gönüllerince eğlenerek sömestr tatilinin keyfini çıkartıyor.   
Çocukların eğlenirken, öğrenmesine, öğrenirken hayal dünyalarını da zenginleştirmesine önem veren NG Sapanca ve NG Afyon, zengin etkinlik alternatifleriyle miniklerin kalbini fethediyor. Kum boyama etkinliği, maske yapımı, yap boz yarışması, jenga turnuvası, pizza-kurabiye yapımı, parmak boyama, çizgi sinema seyri gibi etkinliklerle tatillerini doyasıya eğlenerek geçiren çocuklar, sağlıklı beslenme, sebze ve meyvelerin faydalarının anlatıldığı etkinliklerle de bilgi haznelerini zenginleştiriyor.  
Küçük konuklar, Sincap Kulüp’te kendilerine ayrılmış alanlarda, uzman gözetmenler eşliğinde eğlenirken, hem dinlenmek hem de gün boyunca eğlenmek isteyen anne ve babaları da sömestr tatilinde unutmuyor.  Anne ve babalar, NG Afyon’da termal ile yenilenirken, NG Sapanca’da uçsuz bucaksız doğa içerisinde, Orman Terapisi’yle rahatlama fırsatı yakalıyor.