Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

NİKO’dan inovasyon şenliği – Kocatepe Gazetesi

İl Milli Eğitim Müdürü
NİKO'dan inovasyon şenliği

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Neriman-İbrahim Küçükkurt Ortaokulu’nun Teknoloji Tasarım Şenliği’ne katıldı. Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu Teknoloji Tasarım öğretmenleri, Müdür Yardımcısı Hatice Anlıak, Medine Şap ve Gülşah Candan’ın organizasyonunda öğrencilerin tasarladığı ürünler ziyarete açıldı.
Yapılan çalışmaların amacının öğrencilerin el becerilerini kullanması ve hayal kurmalarını sağlayarak 2023 vizyonuna uygun öğrenciler yetiştirmek olduğu belirtildi. Gerçekleştirilen inovasyon çalışmaları ile çocuklara nasıl üretebilecekleri, ürettikleri ürününü nasıl geliştirebilecekleri ve daha iyisini nasıl yapabileceklerine yönelik sorulara cevaplar arandığı ifade edildi.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, yapılan çalışmaların öğrencilere büyük katkılar sağladığını ifade ederek, öğrencilerin problem çözme becerilerini artırmaya yönelik yapılan inovasyon çalışmalarının yeni bir ürün ortaya çıkarmanın ve ürünlerin geliştirilmesinin ve daha iyiye yapılan yolculuğun kaliteli ürünler sunduğunu belirtti. Yalçın, güzel çalışmalara destek olan herkese teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.