Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Oflaz’dan Vali Güner’e teşekkür ziyareti

Bu haberin fotoğrafı yok
Oflaz'dan Vali Güner'e teşekkür ziyareti

Yerel Odak Gazetesi’nin Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yaptığı esnada almış olduğu ceza sonrasında cezaevine giren gazeteci Yaşar Oflaz, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’e teşekkür ziyaretinde bulundu

Hukuki süreci devam eden davalık problemi nedeniyle cezaevinde olan ve haftalık iznini kullanan gazeteci Yaşar Oflaz, cezaevine girdiği süreçten bugüne kadar ailesine sahip çıkarak, Valilik imkânları çerçevesinde kendisine yardımcı olmasından dolayı Vali Hakan Yusuf Güner’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyarette Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı ve Ege Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Abdioğulları ve Dernek üyesi Dinçay Doğar da hazır bulundular.
AİLESİ ADINA TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaret sırasında dava süreci ve son durum hakkında bilgiler veren Yaşar Oflaz, başına gelen talihsiz durum sonucunda ailesinin geçimlerini ve çocuklarının tahsilleri devam ettirmesi konusundaki karşılaşabilecekleri olumsuz durumlardan Vali Güner sayesinden en az şekilde etkilediğini, bu nedenle destek ve yardımlarından dolayı teşekkür ve minnettarlığını dile getirdi.
OFLAZ’IN AİLESİNİN YANINDA OLACAĞIZ
Yaşar Oflaz’ı makamında ağırlamanın ve kendisini iyi görmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Vali Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar ilinde yaşayan yardıma muhtaç, bakıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi herkesin başına ne gelirse gelsin, hangi konum ve şartlarda olursa olsun, daha yaşanabilir ve hayatını daha iyi bir biçimde yaşaması için Valilik olarak gereken her türlü imkanın seferber edildiğini hatırlatarak,
GÖZÜ ARKADA KALMASIN
“Yaşar Oflaz kardeşimizin ailesinin daima yanında olacağız. Ailesinin geçimini en iyi şekilde sağlaması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ben Yaşar Oflaz’a önce sağlık diliyor, gözünün arkada kalmamasını tavsiye diyorum” dedi.
AGD OLARAK
HEP YANINDA OLACAĞIZ
Vali Güner’e nazik kabullerinden ve Yaşar Oflaz’ın durumu için gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkürlerini arz eden Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı ve Ege Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Abdioğulları ise gazeteci Yaşar Oflaz’ın dernek olarak hep yanında olduklarını ve kendisinin mağduriyetinin giderilmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.
Vali Güner ziyaretin sonunda misafirlerine Valilik olarak yürütülen Afyonarahisar Kent Vizyonu çalışma ve faaliyetleri konusuna bilgiler verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)