Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrenci de veli de kazandı

  Çavuşbaş’taki Hürriyet İlkokulu,
Öğrenci de veli de kazandı

 

Çavuşbaş’taki Hürriyet İlkokulu, eşine az rastlanır bir projeye ev sahipliği yaptı. Sınıf Öğretmeni Selda Koca, Doğan Cüceloğlu’nun çocuk gelişimini sade bir dille anlattığı, kendi yaşamından da örnekler verdiği “Geliştiren Anne Baba” isimli kitabını velilere okuttu.
ÖNCE KİTAP OKUNDU,
SONRA SINAV YAPILDI
“Hürriyet, 7’sinden 70’ine okuyor” isimli proje çerçevesinde veliler, “Geliştiren Anne Baba” kitabını toplam 1 ayda okudu. Bu sürenin ardından 20 soruluk bir test sınavı hazırlandı. Hazırlanan sorular, kitabın yazarı Doğan Cüceloğlu’na gönderildi. Cüceloğlu’nun da onay vermesinin ardından sınav yapıldı.
BİSİKLET VE KOL SAATİ ARMAĞANI
Projenin yürütülmesi esnasında öğrenci velileri, çocuk yetiştirmenin püf noktalarını bir kez daha gözden geçirme imkanı buldu. Çocuklarına yaklaşımlarının değişmesiyle birlikte mutlu olan öğrenciler, proje sınavında başarılı olan velilerin aldığı ödüllerle bir kez daha mutlu oldu. Projenin sonunda, başarılı velilere bir bisiklet ve kol saatleri armağan edildi.
ÖĞRETMENDEN TEŞEKKÜR
Projenin sahibi Sınıf Öğretmeni Selda Koca, Hürriyet İlkokulu’nda yapılan törende, bu projeye emeği geçen herkese teşekkür etti. Koca, kitapların temininde Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın katkısının olduğunu, Okul Müdürü İbrahim Hamza Bay ile İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın da projenin sürdürülmesi için destek verdiğini belirtti.
METİN YALÇIN TEBRİK ETTİ
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ise böyle bir projenin ödül töreninde bulunmaktan memnuniyet duyduğunu aktardı. Yalçın, velilerin öğrencilere yaklaşımlarının değişmesiyle birlikte öğrencilerin de başarılarının artacağını belirtti. Afyonkarahisar’daki tüm öğrencileri kendi çocuğu olarak kabul ettiğini belirten Yalçın, proje için hem okul yönetimine hem de velilere teşekkür etti. >> Murat ARISOY’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti