Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Taytak, İGM Üyelerini Mecliste Ağırladı

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İGM üyelerini TBMM7ed ağırladı

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Ahmet Zeki Ertürk ve İlçe İl Genel Meclis Üyelerini Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) misafir etti.

 “31 MART SEÇİMLERİNDE AFYONKARAHİSARIMIZDA BAŞARIYLA ÇIKTIK”

31 Mart yerel seçimlerinin ardından MHP’den İl Genel Meclisi Üyeliğine seçilen Meclis Üyeleri, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ı Mecliste ziyaret ettiler. İGM üyeliğine seçilen meclis üyelerine tebrik eden Milletvekili Taytak, “İGM üyelerimiz 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde vatandaşlarımızın takdiri ile İl Genel Meclis Üyeliklerine seçildiler. Seçildiğiniz ilçelerinizde beldelerinizde ve köylerinizde her türlü hizmeti yapmak üzere çok kıymetli bu görevi devraldınız. Hepiniz de bunun sorumluluğu ve bunun yükümlülüğü var. Ben öncelikle her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Gereken her türlü fedakârlığı ve özveriyi yaparak çalışacağınıza gönülden inanıyorum. Hepiniz Onurla gururla hemşerilerimizi temsil edeceksiniz. Verilen sözleri yerine getirmek boynunuzun borcu olacak. Sizler, ülkesini milletini seven insanlarsınız. Halkımızın iradesine sahip çıkacağınıza hiç şüphem yok. 31 Mart seçimlerinde Afyonkarahisar’ımızda başarıyla çıktık. İlçe belediye sayımızı ve il genel meclis üyesi sayımızı çok şükür ki artırdık. Sizlere güvenenleri üzmeyeceksiniz, kırmayacaksınız. Yapılabilecek hizmetleri gece gündüz demeden yapmaya çalışacaksınız. Ben siz kıymetli kardeşlerime gelen ve bizim çözmemizi istediğiniz talep ve isteklerde dün olduğu gibi bugün de yanınızda olacağımı ifade etmek istiyorum.” dedi.

Milletvekili Taytak, İGM Üyelerini Mecliste Ağırladı

“BİZ HAYIRLI BİR YOLDAYIZ, DOĞRU BİR YOLDAYIZ”

Milletvekili Taytak, sözlerini şöyle tamamladı: “Biz hayırlı bir yoldayız, doğru bir yoldayız. Hep birlikte Liderimizin izindeyiz, emrindeyiz. Cenab-ı Allah Genel Başkanımız Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’ye hayırlı uzun ömürler versin. Bizim sevdamız Afyonkarahisar’dır, bizim sevdamız milletimizdir, bizim davamız hizmettir. Cenab-ı Allah milletimizi ve devletimizi korusun.” dedi. İl Genel Meclis Üyeleri Milletvekili Taytak’a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederek, Afyon mermerinden yapılmış isimlik hediye ettikten sonra TBMM’yi ve genel kurul toplantı salonunu gezdiler. Ziyaret sonrası Milletvekili Mehmet Taytak ve Afyonkarahisar İGM Üyeleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve Grup Müdürü Fikret Hayali ile bir araya geldiler.

Milletvekili Taytak, İGM Üyelerini Mecliste Ağırladı

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti