Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kızıl Goncalar’da Heyecan Dorukta

Now kanalının ekranlara kilitleyen dizisi Kızıl Goncalar’da bu hafta izleyenleri heyecanı doruklara çıkartacak bir bölüm bekliyor.

Now kanalının ekranlara kilitleyen

Now kanalında ekranlara gelen ve ilk bölümünden itibaren izleyicisini her hafta ekranlara kilitlemeyi başaran Kızıl Goncalar’da bu hafta yine merakla beklenen bir bölüm yayınlanacak. Beğeni ile izlenen Kızıl Goncalar dizisi Pazartesi günleri saat 20.00’de ekranlara geliyor.

Kızıl Goncalar’da Heyecan Dorukta

KAZANAN KİM OLACAK?

Sadi Hüdai Güneş ile hak için mücadeleye girmek istediğini belirten Cüneyt Efendi kazanabilecek mi? Cüneyt kaybederse yıllarca bir hücrede kalacak. Sadi Hüdai ise mücadelede Cüneyt’e çok ağır bir şekilde yüklenerek, soyunu bile devam ettirmekten aciz bir adam olduğunu ve bu dergahın çatısını nasıl ayakta tutacağını öne sürerek üstünlük kurmaya çalışıyor. Mücadelenin kazananının kim olacağı ise izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Zeynep koruyucu aileye verilirken, Zeynep’in babası kızının peşini bırakmıyor. Meryem ise mihrinden vazgeçerek eşinden boşanmak istediğini açıklıyor. Meryem’in yoldan çıktığını dile getiren Sadi Hüdai Güneş, Meryem’in Vakt-ı Mekatıl’ını isteyecek. Mira’nın sevgilisi ise Zeynep’e zarar verecek mi? Birbirinden heyecanlı sahnelerin yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinin 17. Bölümü bugün akşam saat 20.00’de ekranlara gelecek.

Kızıl Goncalar’da Heyecan Dorukta

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti