Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrencilere siber güvenlik eğitimi verildi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile CİSCO firması tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Merkez, Şuhut ve Çay’da öğrencilere siber güvenliğe giriş eğitimleri verildi.

Gençlik ve Spor İl

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile CİSCO firması arasında imzalanan protokol sonrasında il müdürlüklerindeki personeller CİSCO eğitmeliği kurslarına online olarak katıldı. İl Müdürlüğü personelleri aldıkları eğitimden sonra sınava tabi tutularak sertifika almaya kazandı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde sertifika alan CİSCO eğiticileri Naile Parlak, Ömer Şenay, Demet Hırçın ve Mevlüde Akdeniz Afyonkarahisar’da ve Kütahya’da eğitimlere başladı.

CİSCO eğiticisi olan Ömer Şenay Şuhut’ta Mevlüde Akdeniz merkezde, Demet Hırçın Çay’da, Naile Parlak ise Kütahya’da öğrencilere eğitim verdi. CİSKO’nun eğitmenleri tarafından öğrencilere siber güvenliğe giriş eğitimleri gerçekleştirildi. Eğitimlerde öğrenciler akıllarına takılan sorulara cevaplar ararken, CİSCO’nun yetkilileri ise öğrencilere içtenlikle cevaplar verdi.

Kurslara katılan öğrenciler eğitim sonrasında online olarak yapılacak olan sınavdan başarılı olurlarsa uluslararası geçerliliğe sahip sertifika alacaklar.