Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğretim Elemanı Ak’ın Sergisi Beğenildi

AKÜ GSF Seramik Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Kamuran Ak’ın “Anadolu’dan Hikâyeler” adlı kişisel seramik sergisi beğenildi.

AKÜ GSF Seramik Bölümü

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Seramik Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Kamuran Ak’ın “Anadolu’dan Hikâyeler” adlı kişisel seramik sergisi, AKÜ M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezi Sergi Alanında açıldı.

Sergi açılışına, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, GSF Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun ile birlikte öğretim elemanları, Afyonkarahisarlı sanatseverler katıldı. Program, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir tarafından Ak’a teşekkür belgesi takdim edilmesine müteakip sergi alanlarının gezilmesi ile sona erdi. Sanatçının birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Anadolu’da, bu zamana kadar aktarıla gelmiş Simurg, Zümrüd-ü Anka, Şahmaran gibi doğu hikâyelerinin yanı sıra bulunduğumuz coğrafya ile bütünleşen Marsyas, Midas ve Batı’ya uzanan Troya, Aeneas hikâyelerinden esinlenerek oluşturduğu 34 adet seramik eser, 8 Mart 2024 tarihine kadar sergilenmeye devam edecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti