Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Öğretmenler, geleceğin kahramanlarıdır”

24 Kasım Öğretmenler Günü’nü

24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, öğretmenlerin, insan sevgisiyle dolu, herkese güven veren, ülkenin bugünlere gelmesinde emeği geçen kahramanlar olduklarını söyledi

Vali Gökmen Çiçek, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, öğretmenliğin bedeli paha biçilemeyecek kadar yüce ve bir o kadar da ağır sorumluluk gerektiren dünyanın en güzel mesleklerinden olduğunu söyledi.

“ÖĞRETMENLERİN KATKISI ÇOK BÜYÜK”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.” sözünü hatırlatan Çiçek, “Atatürk’ün bu sözünden de anlaşıldığı üzere, geleceğimizi şekillendiren yegâne olgu; eğitimdir. Bu nedenle, Cumhuriyetimizin kuruluşundan bu yana ülkemizi ve milletimizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak adına atılan her adımda kuşkusuz siz değerli öğretmenlerimizin katkısı çok büyüktür. Kıymetli öğretmenlerimiz, insan sevgisiyle dolu, herkese güven veren, ülkemizin bugünlere gelmesinde emeği geçen kahramanlardır. Ülkemizi saran koronavirüs günlerinde, devletimizin teşvik ve destekleriyle, ilimizdeki başarı çıtasını çok daha yükseklere taşımak hedefindeki çalışmalarınızı azim ve kararlılıkla sürdürdüğünüz için teşekkür ederek, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.” dedi.

 

“GELECEK HEDEFLERE ÖĞRETMENLER SAYESİNDE ULAŞILACAK”

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise şunları kaydetti: “Öğretmenlik kutsal bir meslektir. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü özellikle kutluyorum. Önderimiz, rehberimiz, Peygamberimiz ve ilk öğretici Resulullah Aleyhissalatu Vesselamdır. Tüm dünyayı etkisine alan Kovid-19 salgınına rağmen öğretmenlerimiz öğrencilerine karşı öğretici görevlerini hiç aksatmadan yerine getirmeye devam ediyorlar. Ülkemizin öğretmenlerimizin sayesinde geleceğindeki hedeflere ulaşmada en ufak bir şüphemiz bulunmamaktadır. Allah’a iman eden bir toplum oluşturmayı amaçlayan Peygamber Efendimiz, eğitim ve öğretime büyük önem vermiştir. Bu hususta kendisine indirilen ilk vahiy de ‘Oku’ emridir. En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum.”

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADILAR

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle; AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunusuven, DP Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, CHPAfyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Türkiye Engeliler Meclisi İl Temsilcisi Altı Nokta Körler Derneği Şube Başkanı Hakan Erdoğan’da mesaj yayınladılar. >> Kocatepe Haber Merkezi