Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Öğretmenlerimiz kendilerini geliştirme fırsatı buldu”

Avrupa Birliği Proje katılımcı

Avrupa Birliği Proje katılımcı öğretmenleri İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı ziyaret etti

 

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hazırladığı, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenmeye değer bulunan Geleceğin Dahileri İçin DEHA ‘Değerler Hareketi’ isimli Avrupa Birliği Proje katılımcısı olan 10 öğretmen Şube Müdürü Mustafa Günay eşliğinde İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı ziyaret etti.
Projenin dördüncü ve son akışı olan Estonya hareketliliği Estonya’nın Tallin şehrinde “Tallin Üniversitesinde” 27 Ağustos-4 Eylül 2019 tarihlerinde gerçekleştirildi. Proje katılımcıları, Değerler Eğitiminde Avrupa’da kullanılan materyalleri tanıma, online materyal öğrenme, bilgisayar ve android sistemleri, teknolojik materyal hazırlama teknikleri, değerler eğitiminde kullanılabilecek öğrenim stratejileri konularında aldıkları eğitimler hakkında Yalçın’a bilgiler verdi.
Proje ile öğretmenlerin kendilerini geliştirme fırsatı bulduğuna değinen Yalçın, “Öğretmenlerimiz öğrendikleri yeni yöntem ve teknikleri ülkemize transfer etme imkanı buldu. Proje ile kurumlar ve Avrupalı kuruluşlar arasında oluşturulan uluslararası işbirlikleri sayesinde Avrupa düzeyinde iyi örneklerin yaygınlaşmasına ve değerler eğitiminde yeni yaklaşımlar geliştirebilme fırsatı yakaladılar.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti