Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Oğuzhan Koç Ne Kadar Evli Kaldı?

Türk oyuncu, şarkıcı-şarkı yazarı ve komedyen olan Oğuzhan koç, oyuncu olan Demet Özdemir ile 4 milyonluk yaptığı düğün akıllara kazınmıştı. Peki Oğuzhan Koç ne kadar evli kaldı?

Türk oyuncu, şarkıcı-şarkı yazarı

Oyuncu Demet Özdemir’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama magazin dünyasına bomba gibi oturmuş ve hayranları tarafından internette en çok araştırılanlar arasında Oğuzhan Koç ne kadar evli kaldı? Sorusu yer almıştır. Çiftin özel hayatını sizin için araştırdık…

OĞUZHAN KOÇ VE DEMET ÖZDEMİR NASIL EVLENDİ

Oğuzhan Koç ve Ünlü oyuncu Demet Özdemir 2 yıl birliktelikten sonra evlenmeye karar verip 28 Ağustos 2021 yılında evlenmişlerdir. Maddi olarak 4 Milyon bir masraf yapılan düğün ile akıllar da kalan çiftler arasında yer almışlardır.

ÇİFT EVLİLİĞİNE SON VERME KARARI ALDI

Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in 26 Şubatta kutlanan doğum gününde çıkan bir tartışmadan kaynaklanarak Oğuzhan Koç ve Özdemir çifti ayrılık kararı almış ve boşanmak için gittikleri adliyede Özdemir kameralara tek başına yakalanırken, Koç’a arkadaşları eşlik etmiştir.

DEMET ÖZDEMİR’DEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Boşandıktan sonra açıklama yapan Özdemir “her evlilikte olduğu gibi bizim evliliğimizde de sorunlar var” diyerek cevaplamış olsa da eski eşi olan Oğuzhan Koç sorun olmadığını ifade etti.

Oğuzhan Koç Ne Kadar Evli Kaldı

DEMET ÖZDEMİR SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Ünlü oyuncu Demet Özdemir Paylaşımında “Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor; onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz.” Dedi.

DEMET ÖZDEMİR VE OĞUZHAN KOÇ ÇİFTİNİN EVLİLİĞİ ANLAŞMALI OLARAK BİTTİ

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ve Oğuzhan koç 8  ay evli kaldıktan sonra almış oldukları karar ile açmış oldukları boşanma davasında anlaşmalı olarak tek celsede boşanıp çiftin birbirinden hiç bir şey talep etmediği belirtildi.